Povezane vesti
Sandra Afrika zaradila milione, a i dalje plaća kiriju za stan! Od cifre koju izdvaja svakog meseca će vam se zavrteti u…
Kurir 10.01.2025
Sandra Afrika još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. Kako je pevačica tada istakla, ne voli preterano da priča o ciframa. - Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da… »
Sandra Afrika plaća kiriju 1.000 evra: Zaradila milione, ima zgradu u Šapcu, a iznajmljuje stan na Novom Beogradu
Mondo 10.01.2025
Pevačica Sandra Afrika otkrila da će uskoro kupiti nekretninu u Beogradu. Sandra Afrika još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. "Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da… »
Srpska pevačica (36) živi kao podstanar, plaća kiriju 1.000 evra: "Vodim život koji košta", kritikuju je što nema stan na…
Blic 10.01.2025
Pevačica Sandra Afrika (36) još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. Kako je pevačica tada istakla, ne voli preterano da priča o ciframa. - Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 78 povezanih

Krem de la krem estrade na veselju Saše matića! Ova pevačica liči na zavodljivu profesorku, Ilda Šaulić izdominirala, a tu je i naslednik Saše Popovića (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 33 povezane

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 15 povezanih

Tenkovi na ulicama Beograda: Izazvali haos u saobraćaju i razrovali asfalt
Nedeljnik pre 3 satajoš 23 povezane