Povezane vesti
Sandra Afrika zaradila milione, a i dalje plaća kiriju za stan! Od cifre koju izdvaja svakog meseca će vam se zavrteti u…
Kurir pre 3 sata
Sandra Afrika još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. Kako je pevačica tada istakla, ne voli preterano da priča o ciframa. - Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da… »
Sandra Afrika plaća kiriju 1.000 evra: Zaradila milione, ima zgradu u Šapcu, a iznajmljuje stan na Novom Beogradu
Mondo pre 5 sati
Pevačica Sandra Afrika otkrila da će uskoro kupiti nekretninu u Beogradu. Sandra Afrika još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. "Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je… »
Srpska pevačica (36) živi kao podstanar, plaća kiriju 1.000 evra: "Vodim život koji košta", kritikuju je što nema stan na…
Blic pre 6 sati
Pevačica Sandra Afrika (36) još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. Kako je pevačica tada istakla, ne voli preterano da priča o ciframa. - Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja… »
Vesti dana »
Sneg veje u ovom delu Srbije, u Beogradu da se "smrzneš": U jednom gradu i dalje 17 stepeni, hladni front podelio zemlju! Evo šta nas očekuje do kraja dana
Kurir pre 5 minutajoš 26 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 25 povezanih
Šok na Andrićevom vencu: SAD traže potpuni izlazak ruskog kapitala iz NIS-a
Vreme pre 4 minutajoš 59 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 8 povezanih
Saslušani nasilnici koji su napadali studente i novinare ispred FDU: Svi članovi SNS negirali delo
Nova pre 1 satjoš 50 povezanih