Povezane vesti

Sandra Afrika zaradila milione, a i dalje plaća kiriju za stan! Od cifre koju izdvaja svakog meseca će vam se zavrteti u…

Sandra Afrika zaradila milione, a i dalje plaća kiriju za stan! Od cifre koju izdvaja svakog meseca će vam se zavrteti u…

Kurir pre 3 sata
Sandra Afrika još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. Kako je pevačica tada istakla, ne voli preterano da priča o ciframa. - Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je da… »
Sandra Afrika plaća kiriju 1.000 evra: Zaradila milione, ima zgradu u Šapcu, a iznajmljuje stan na Novom Beogradu

Sandra Afrika plaća kiriju 1.000 evra: Zaradila milione, ima zgradu u Šapcu, a iznajmljuje stan na Novom Beogradu

Mondo pre 5 sati
Pevačica Sandra Afrika otkrila da će uskoro kupiti nekretninu u Beogradu. Sandra Afrika još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. "Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja. Istina je… »
Srpska pevačica (36) živi kao podstanar, plaća kiriju 1.000 evra: "Vodim život koji košta", kritikuju je što nema stan na…

Srpska pevačica (36) živi kao podstanar, plaća kiriju 1.000 evra: "Vodim život koji košta", kritikuju je što nema stan na…

Blic pre 6 sati
Pevačica Sandra Afrika (36) još uvek živi kao podstanar, a kako je svojevremeno otkrila stan plaća 1.000 evra mesečno. Kako je pevačica tada istakla, ne voli preterano da priča o ciframa. - Ne pričam nikad o ciframa, ja sam skromna, ali to sam ja… »

Vesti dana »