Povezane vesti
Opozicioni članovi Anketnog odbora: Elementarna nesposobnost i brojne zloupotrebe u rekonstrukciji Tržnice, tražimo odgovornost…
InfoKG 10.01.2025
Opozicioni članovi Anketnog odbora, koji više ne učestvuju u radu tog tela, izjavili su da su gradski čelnici u celom postupku izgradnje i projektovanja rekonstrukcije Gradske tržnice pokazali elementarnu nesposobnost i da su uočene brojne zloupotrebe… »
Opozicija nastavlja da traži odgovornost u slučaju rekonstrukcije Tržnice
Ritam grada Kg 10.01.2025
Članovi Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica vezanih za izgradnju Gradske tržnice iz redova opozicije, Milan Milosavljević (Znamo se), Ivan Dubljanin (Demokratska stranka) i Verroljub Stevanović (Zajedno za Šumadiju) održali su danas konferenciju za… »
Elementarna nesposobnost i brojne zloupotrebe, tražimo odgovornost
Veliki park 10.01.2025
Članovi Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica vezanih za izgradnju Gradske tržnice iz redova opozicije, Milan Milosavljević (Znamo se), Ivan Dubljanin (Demokratska stranka) i Verroljub Stevanović (Zajedno za Šumadiju) održali su danas konferenciju za… »
Slučaj tržnica: Opozicija nastavlja da traži odgvornost
Kragujevačke 10.01.2025
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 5 minutajoš 35 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih

(Radarski snimci) sprema se veliko nevreme nad Srbijom, prvo će grunuti ovde a zatim se oblačni zid proširuje na celu zemlju
Alo pre 1 satjoš 55 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 30 minutajoš 26 povezanih