Повезане вести
„Алкохоличарка сам и зависна о хероину“: Ћерка Мајкла Џексона открила са чиме се борила ВИДЕО
Нова 10.01.2025
Парис Џексон, ћерка покојног краља поп музике Мајкла Џексона, открила је да се борила са зависношћу. Мајкл Џексон је иза себе оставио троје деце, два сина и ћерку. Његова наследница Парис сада се огласила на Инстаграму и… »
"Ја сам алкохоличарка и зависница о хероину": Стравично признање ћерке познатог певача
Мондо 10.01.2025
Парис Џексон открила да је "чиста већ пет година" Парис Џексон (26), ћерка покојног краља попа Мајкла Џексона, објавила је Инстаграм пост који никога није оставио равнодушним. Наследница краља попа се обратила фановима… »
"Алкохоличарка сам и зависница о хероину": Ћерка славног певача шокирала својим признањем
Телеграф 10.01.2025
Препоручујемо. Парис Џексон (26), ћерка покојног краља попа Мајкла ЈЏексона, у емотивној објави на Инстаграму открила је да је 5 година чиста од алкохола и дрога. Она се огласила речима које су многе шокирале. - Ћао, ја сам… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 9 минутајош 9 повезаних
Дејан Шошкић о НИС-у: Као друштво нисмо способни да квалитетно газдујемо државном имовином
Н1 Инфо пре 20 минутајош 17 повезаних
Након америчког плана за Украјину, свет се затресао Откривено како ће се ствари одвијати у Кијеву
Ало пре 10 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију 20. новембар 2025: Претежно сунчано и топлије, киша увече на југу и истоку
Наслови.аи пре 8 минутајош 17 повезаних