Povezane vesti
„Alkoholičarka sam i zavisna o heroinu“: Ćerka Majkla Džeksona otkrila sa čime se borila VIDEO
Nova 10.01.2025
Paris Džekson, ćerka pokojnog kralja pop muzike Majkla Džeksona, otkrila je da se borila sa zavisnošću. Majkl Džekson je iza sebe ostavio troje dece, dva sina i ćerku. Njegova naslednica Paris sada se oglasila na Instagramu i priznala da je bila zavisna… »
"Ja sam alkoholičarka i zavisnica o heroinu": Stravično priznanje ćerke poznatog pevača
Mondo 10.01.2025
Paris Džekson otkrila da je "čista već pet godina" Paris Džekson (26), ćerka pokojnog kralja popa Majkla Džeksona, objavila je Instagram post koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Naslednica kralja popa se obratila fanovima priznanjem da je… »
"Alkoholičarka sam i zavisnica o heroinu": Ćerka slavnog pevača šokirala svojim priznanjem
Telegraf 10.01.2025
Preporučujemo. Paris Džekson (26), ćerka pokojnog kralja popa Majkla JDžeksona, u emotivnoj objavi na Instagramu otkrila je da je 5 godina čista od alkohola i droga. Ona se oglasila rečima koje su mnoge šokirale. - Ćao, ja sam PK, alkoholičarka sam i… »
Vesti dana »
Napeto na Ubu: Interventna policija na ulicama dok se istovremeno održava doček studenata i skup SNS-a
Nedeljnik pre 12 minutajoš 10 povezanih
Lončar: Niko neće biti zaštićen, ispitaćemo sve u vezi sa smrtnim slučajevima posle operacija u Čačku
RTV pre 7 minutajoš 75 povezanih
VJT: Bivša pomoćnica direktora u Upravi za sprečavanje pranja novca uhapšena zbog odavanja poverljivih podataka medijima
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 38 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 11 satijoš 15 povezanih
POLUVREME - Zvezda istopila ubedljivu prednost Olimpijakosa, tek će prštati u nastavku!
Sportske.net pre 7 minutajoš 29 povezanih