Povezane vesti
Aleksandri Mladenović bivši udario šamar: „Nije mogao da podnese to što zarađujem više od njega“
Nova pre 2 sata
Pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o nasilju koje je trpela od tadašnjeg partnera. Pevačica Aleksandra Mladenović iznela je javno detalje nasilja koje je trpela u jednoj od prethodnih veza. „Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je… »
"Zbog toga sam dobila šamarčinu": Naša pevačica (30) trpela nasilje od dečka: "Danima sam trpela ponižavanje i vređanje"
Blic pre 6 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o nasilju koje je trpela od tadašnjeg partnera. Pevačica Aleksandra Mladenović iznela je javno detalje nasilja koje je trpela u jednoj od prethodnih veza. - Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je… »
"Dobila sam šamarčinu od partnera" Aleksandra Mladenović priznala da je bila žrtva nasilja: Stalno me je ponižavao, danima…
Kurir pre 6 sati
Folk pevačica Aleksandra Mladenović iznela je javno detalje nasilja koje je trpela u jednoj od prethodnih veza. - Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a… »
Vesti dana »
Saslušana još dvojica osumnjičenih za napad na studente FDU, negirali krivicu
Danas pre 1 satjoš 64 povezane
‘Zahtjevi nisu ispunjeni’, poručuju studenti s Mostarske petlje u Beogradu
Al Jazeera pre 4 satijoš 18 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 8 povezanih