Povezane vesti
Aleksandri Mladenović bivši udario šamar: „Nije mogao da podnese to što zarađujem više od njega“
Nova 10.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o nasilju koje je trpela od tadašnjeg partnera. Pevačica Aleksandra Mladenović iznela je javno detalje nasilja koje je trpela u jednoj od prethodnih veza. „Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je dosta… »
"Zbog toga sam dobila šamarčinu": Naša pevačica (30) trpela nasilje od dečka: "Danima sam trpela ponižavanje i vređanje"
Blic 10.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno je govorila o nasilju koje je trpela od tadašnjeg partnera. Pevačica Aleksandra Mladenović iznela je javno detalje nasilja koje je trpela u jednoj od prethodnih veza. - Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je dosta… »
"Dobila sam šamarčinu od partnera" Aleksandra Mladenović priznala da je bila žrtva nasilja: Stalno me je ponižavao, danima sam…
Kurir 10.01.2025
Folk pevačica Aleksandra Mladenović iznela je javno detalje nasilja koje je trpela u jednoj od prethodnih veza. - Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je dosta vremena da skupim hrabrosti i pričam o tome. Dobila sam takvu šamarčinu od partnera, a sve… »
Vesti dana »
U izradi novih zakona obavezno proveriti da li su u skladu sa tekovinama Evropske unije
Euronews pre 6 minutajoš 32 povezane
Iran nastavlja rat? Objavljen spisak novih meta! Teheran najavio “paklene sate kakvi neće biti zaboravljeni", napadnuti američki ratni brodovi (foto, video)
Kurir pre 26 minutajoš 50 povezanih
Nastavljena druga sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije, na stolu 40 tačaka dnevnog reda
Blic pre 31 minutajoš 19 povezanih
„U Nišu za Lekarsku komoru Srbije od sedam nezavisnih kandidata izabrano dvoje“: Studenti fotografisali zapisnik i najavili njegovu kontrolu
Danas pre 51 minutajoš 17 povezanih