Povezane vesti

Požar u zgradi na Banovom brdu: Gori nameštaj u spavaćoj sobi, 13 vatrogasaca na terenu

Požar u zgradi na Banovom brdu: Gori nameštaj u spavaćoj sobi, 13 vatrogasaca na terenu

Kurir pre 4 sati
Požar u stambenoj zgradi na Banovom brdu izbio je danas, a na lice mesta izašli su vatrogasci koji su uspeli da ga brzo lokalizuju. Na sreću nema povređenih, a do požara je došlo u "Golf" naselju u stanu na prvom spratu. Kako se saznaje, gori… »
Veliki požar na Banovom brdu: Dim kuljao iz stana VIDEO

Veliki požar na Banovom brdu: Dim kuljao iz stana VIDEO

B92 pre 4 sati
Požar u stambenoj zgradi na Banovom brdu izbio je danas, a na lice mesta izašli su vatrogasci koji su uspeli da ga brzo lokalizuju, saznaje Blic. Kako piše Moj_Beograd, na svu sreću nema povređenih, a do požara je došlo u "Golf" naselju. Na snimku… »
Požar u zgradi na Banovom brdu: Dim kulja iz stana: Na licu mesta vatrogasci (video)

Požar u zgradi na Banovom brdu: Dim kulja iz stana: Na licu mesta vatrogasci (video)

Blic pre 5 sati
Požar u stambenoj zgradi na Banovom brdu izbio je danas, a na lice mesta izašli su vatrogasci koji su uspeli da ga brzo lokalizuju, saznaje Blic. Kako piše Moj_Beograd, na svu sreću nema povređenih, a do požara je došlo u "Golf" naselju. Na snimku… »
Drama na Banovom brdu! Bukti dim sa prozora zgrade, na licu mesta i vatrogasci

Drama na Banovom brdu! Bukti dim sa prozora zgrade, na licu mesta i vatrogasci

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Na Banovom brdu izbio je požar u Golf naselju, objavljeno je na društvenoj mreži Intstagram. "Požar na Banovom brdu u Golf naselju. Ekipa vatrogasne službe izašla na teren posle 20 minuta", piše stranica "moj_beo_grad". Kako se vidi… »

Vesti dana »