Povezane vesti
"Majka ju je zatvorila u kuću, ribala je balkon, a ja..." Željko Samardžić otkrio da su roditelji njegove žene branili njihovu…
Kurir 10.01.2025
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. - Ja sam već 47 godina u braku sa mojom suprugom Majom, rodila… »
"Majka je zatvorila u kuću": Željko Samardžič je u braku 47 godina, a zbog ovoga su Majini roditelji branili njihovu vezu: "To…
Blic 10.01.2025
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Željko Samardžić je tada otkrio da Majini roditelji nisu… »
„Roditelji su bili protiv“: Željko Samardžić je u braku 47 godina, a evo kako je počela ova zabranjena ljubav
Nova 10.01.2025
Željko Samardžić je punih 47 godina u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Pevač Željko Samardžić je svojoj publici otkrio da u trenutku kada je upoznao… »
Vesti dana »
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 17. maj: Danas oblačno, kišovito, vetrovito i hladnije
Serbian News Media pre 29 minutajoš 19 povezanih
SZO: Međunarodna vanredna situacija zbog ebole u Kongu i Ugandi
Serbian News Media pre 19 minutajoš 13 povezanih
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 19 minutajoš 10 povezanih