Povezane vesti
"Majka ju je zatvorila u kuću, ribala je balkon, a ja..." Željko Samardžić otkrio da su roditelji njegove žene branili njihovu…
Kurir 10.01.2025
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. - Ja sam već 47 godina u braku sa mojom suprugom Majom, rodila… »
"Majka je zatvorila u kuću": Željko Samardžič je u braku 47 godina, a zbog ovoga su Majini roditelji branili njihovu vezu: "To…
Blic 10.01.2025
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Željko Samardžić je tada otkrio da Majini roditelji nisu… »
„Roditelji su bili protiv“: Željko Samardžić je u braku 47 godina, a evo kako je počela ova zabranjena ljubav
Nova 10.01.2025
Željko Samardžić je punih 47 godina u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Pevač Željko Samardžić je svojoj publici otkrio da u trenutku kada je upoznao… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 41 povezana

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih