Повезане вести
"Мајка ју је затворила у кућу, рибала је балкон, а ја..." Жељко Самарџић открио да су родитељи његове жене бранили њихову…
Курир 10.01.2025
Певач Жељко Самарџић више од четири деценије је у браку са супругом Мајом са којом има три ћерке Данијелу, Сању и Мињу, а на једном наступу је укратко испричао како је ова љубав почела. - Ја сам већ 47 година у браку са… »
"Мајка је затворила у кућу": Жељко Самарџич је у браку 47 година, а због овога су Мајини родитељи бранили њихову везу: "То…
Блиц 10.01.2025
Певач Жељко Самарџић више од четири деценије је у браку са супругом Мајом са којом има три ћерке Данијелу, Сању и Мињу, а на једном наступу је укратко испричао како је ова љубав почела. Жељко Самарџић је тада открио да… »
„Родитељи су били против“: Жељко Самарџић је у браку 47 година, а ево како је почела ова забрањена љубав
Нова 10.01.2025
Жељко Самарџић је пуних 47 година у браку са супругом Мајом са којом има три ћерке Данијелу, Сању и Мињу, а на једном наступу је укратко испричао како је ова љубав почела. Певач Жељко Самарџић је својој публици открио да у… »
Вести дана »

Сиријски лидер у посети Русији: Ал Шара након разговора с Путином потврдио блиске везе две земље
Блиц пре 16 минутајош 28 повезаних

Мирка Васиљевић се није појавила на саслушању у тужилаштву поводом случаја Вујадина Савића: Ово је разлог?!
Телеграф пре 30 минутајош 31 повезана

Прети ли Србији киша која је захватила медитеран? Стигла временска за наредних седам дана- Ово је кључни дан
Дневник пре 2 сатајош 36 повезаних