Povezane vesti
"Majka ju je zatvorila u kuću, ribala je balkon, a ja..." Željko Samardžić otkrio da su roditelji njegove žene branili…
Kurir pre 4 sati
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. - Ja sam već 47 godina u braku sa mojom suprugom… »
"Majka je zatvorila u kuću": Željko Samardžič je u braku 47 godina, a zbog ovoga su Majini roditelji branili njihovu vezu…
Blic pre 6 sati
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Željko Samardžić je tada otkrio da Majini roditelji… »
„Roditelji su bili protiv“: Željko Samardžić je u braku 47 godina, a evo kako je počela ova zabranjena ljubav
Nova pre 7 sati
Željko Samardžić je punih 47 godina u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Pevač Željko Samardžić je svojoj publici otkrio da u trenutku kada… »
Vesti dana »
Studenti Univerziteta umetnosti: RTS ne prenosi informacije građanima, VJT da poštuje zakon
N1 Info pre 35 minutajoš 65 povezanih
Ministarka pravde: Neprimereni pritisci grupa studenata na rad javnog tužilaštva
Beta pre 24 minutajoš 19 povezanih
Produžen ugovor za stručni nadzor nad radovima na pruzi do Mađarske
Forbes pre 9 satijoš 8 povezanih