Povezane vesti
"Majka ju je zatvorila u kuću, ribala je balkon, a ja..." Željko Samardžić otkrio da su roditelji njegove žene branili njihovu…
Kurir 10.01.2025
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. - Ja sam već 47 godina u braku sa mojom suprugom Majom, rodila… »
"Majka je zatvorila u kuću": Željko Samardžič je u braku 47 godina, a zbog ovoga su Majini roditelji branili njihovu vezu: "To…
Blic 10.01.2025
Pevač Željko Samardžić više od četiri decenije je u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Željko Samardžić je tada otkrio da Majini roditelji nisu… »
„Roditelji su bili protiv“: Željko Samardžić je u braku 47 godina, a evo kako je počela ova zabranjena ljubav
Nova 10.01.2025
Željko Samardžić je punih 47 godina u braku sa suprugom Majom sa kojom ima tri ćerke Danijelu, Sanju i Minju, a na jednom nastupu je ukratko ispričao kako je ova ljubav počela. Pevač Željko Samardžić je svojoj publici otkrio da u trenutku kada je upoznao… »
Vesti dana »

Može i drugačije: Policija krenula ka ulazu PMF-a u Novom Sadu, dekan ih obavestio da nisu pozvani (VIDEO)
Glas Šumadije pre 9 satijoš 20 povezanih

Protestna kolona Prajda prošetala Beogradom: Poruke solidarnosti sa studentima, poručeno „Vučiću odlazi“ i „Borimo se za prava“(VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 31 povezana

Bez iznanđenja na startu nokaut faze evrobasketa: Turska se mučila ali slomila otpor borbenih Šveđana! Detonacija u Čačku: Veliko pojačanje na poziciji centra stiglo u Borac!
Hot sport pre 39 minutajoš 70 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom protesta u Novom Sadu
Radio 021 pre 4 satijoš 26 povezanih