Povezane vesti
Everton blizu rešenja, novi menadžer dobro poznat
Sport klub pre 14 dana
Dejvid Mojes je u pregovorima sa Evertonom o potencijalnom povratku na Gudison Park nakon smene menadžera Šona Dajča. Iako dogovor još nije postignut, a iskusni škotski stručnjak nije jedini kandidat, BBC Sport navodi iz dobro obaveštenog izvora da… »
Dejvid Mojs pred povratkom u Everton
B92 pre 15 dana
Škotski fudbalski stručnjak Dejvid Mojs započeo je pregovore sa Evertonom u vezi povratka na mesto trenera tog kluba, prenose engleski mediji. Iako Mojes nije jedini kandidat za tu funkciju, Bi-Bi-Si (BBC) je danas preneo da je škotski stručnjak… »
Mojes pregovara s Evertonom
Sportski žurnal pre 15 dana
Škot glavni favorit da nasledi juče smenjenog Šona Dajča. Dejvid Mojes je započeo pregovore s Evertonom o povratku na mesto trenera. Iako nije jedini kandidat, „Bi-Bi-Si” je preneo da je škotski stručnjak glavni favorit. Everton je juče… »
Šon Dajč nije više trener Evertona
Danas pre 15 dana
Engleski fudbalski klub Everton smenio je trenera Šona Dajča, preneo je danas klub. – Proces imenovanja novog trenera je u toku i nove informacije će biti dostavljene u dogledno vreme – navodi se u saopštenju kluba. Everton zauzima 16. mesto na… »
Šon Dajč nije više trener Evertona
Danas pre 15 dana
Engleski fudbalski klub Everton smenio je trenera Šona Dajča, preneo je danas klub. – Proces imenovanja novog trenera je u toku i nove informacije će biti dostavljene u dogledno vreme – navodi se u saopštenju kluba. Everton zauzima 16. mesto na… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici se pridružili studentima u Novom Sadu, vožnja 'Za Sonju' u Beogradu
BBC News pre 45 minutajoš 51 povezana
Građevinski fakultet, temeljno: Dokumentacija o rekonstrukciji Železničke stanice koje (još) nema
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih
Kako je Srbija stala na 24 sata: Sve o generalnom štrajku podrške studentskim zahtevima
Nova pre 9 satijoš 2 povezane