Povezane vesti
Everton blizu rešenja, novi menadžer dobro poznat
Sport klub 10.01.2025
Dejvid Mojes je u pregovorima sa Evertonom o potencijalnom povratku na Gudison Park nakon smene menadžera Šona Dajča. Iako dogovor još nije postignut, a iskusni škotski stručnjak nije jedini kandidat, BBC Sport navodi iz dobro obaveštenog izvora da Mojes… »
Dejvid Mojs pred povratkom u Everton
B92 10.01.2025
Škotski fudbalski stručnjak Dejvid Mojs započeo je pregovore sa Evertonom u vezi povratka na mesto trenera tog kluba, prenose engleski mediji. Iako Mojes nije jedini kandidat za tu funkciju, Bi-Bi-Si (BBC) je danas preneo da je škotski stručnjak glavni… »
Mojes pregovara s Evertonom
Sportski žurnal 10.01.2025
Škot glavni favorit da nasledi juče smenjenog Šona Dajča. Dejvid Mojes je započeo pregovore s Evertonom o povratku na mesto trenera. Iako nije jedini kandidat, „Bi-Bi-Si” je preneo da je škotski stručnjak glavni favorit. Everton je juče otpustio Šona… »
Šon Dajč nije više trener Evertona
Danas 10.01.2025
Engleski fudbalski klub Everton smenio je trenera Šona Dajča, preneo je danas klub. – Proces imenovanja novog trenera je u toku i nove informacije će biti dostavljene u dogledno vreme – navodi se u saopštenju kluba. Everton zauzima 16. mesto na tabeli… »
Šon Dajč nije više trener Evertona
Danas 09.01.2025
Engleski fudbalski klub Everton smenio je trenera Šona Dajča, preneo je danas klub. – Proces imenovanja novog trenera je u toku i nove informacije će biti dostavljene u dogledno vreme – navodi se u saopštenju kluba. Everton zauzima 16. mesto na tabeli… »
Vesti dana »
Istraživanje CRTA o rejtingu stranaka i reakcije na političku situaciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Đurić u višednevnoj poseti SAD, Srbija pristupa svemirskom programu "Artemis"
RTS pre 51 minutajoš 25 povezanih
Arsenijevićev slučaj ukazuje na institucionalnu toleranciju politički motivisanog nasilja, kaže advokat
Mašina pre 10 satijoš 16 povezanih
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Tramp najavljuje intenziviranje udara
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 52 povezane