Povezane vesti
"On je dopao da mi bude zet" Majka Maje Ognjenović iskreno o zetu Dači Ikodinoviću! Ovde ga je upoznala: Tu mi nismo imali šta…
Kurir 10.01.2025
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović više od decenije uživaju u svojoj ljubavi, a jednom prilikom njeni roditelji progovorili su o odnosu sa zetom. Majka Maje Ognjenović, Bosa, je svojevremeno otkrila da li je njena ćerka imala podjednaku podršku… »
"Eto, on je dopao da mi bude zet": Majka Maje Ognjenović iskreno o Dači Ikodinoviću - Ovo je istina o njihovom odnosu
Blic 10.01.2025
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović više od decenije uživaju u svojoj ljubavim a jednom prilikom njeni roditelji progovorili su o odnosu sa zetom. Majka Maje Ognjenović, Bosa, jednom prilikom je u razgovoru za "Blic" otkrila da li je njena ćerka imala… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i toplo, od srede stiže intenzivan toplotni talas sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 25 povezanih
Zemljotres magnitude 7,1 pogodio japansko južno ostrvo Kjušu
Nedeljnik pre 20 minutajoš 17 povezanih
Metro u Barseloni ponovo radi normalno nakon požara u kom je povređeno 139 osoba
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Ukrajina napala Moskvu, pogođen autobus u Šebekinu; Rusija gađa luke i brodove; Zelenski danas kod Trampa
RTS pre 10 minutajoš 17 povezanih