Povezane vesti
"Izgubio sam 2.000.000 evra" Naš poznati folk pevač uništio život zbog jednog poroka, a problem sa ženom mu je razorio dušu…
Kurir 10.01.2025
Folker Ljuba Aličić tokom karijere je zaradio pravo bogatstvo, a kako je jednom prilikom priznao, dosta novca je izgubio. Ljuba Aličić je priznao da je svojevremeno izgubio čak dva miliona evra. - Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja… »
"Izgubio sam dva miliona evra": Folker priznao da je kockao, pa otkrio šta ga je najviše koštalo: "Imao sam problem sa ženom"…
Blic 10.01.2025
Folker Ljuba Aličić tokom karijere je zaradio pravo bogatstvo, a kako je jednom prilikom priznao, dosta novca je izgubio. Ljuba Aličić je priznao da je svojevremeno izgubio čak dva miliona evra. - Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja… »
Vesti dana »
Jokić nasmejao poznatu američku novinarku! Kejti pitala Nikolu zašto dominira protiv Kingsa, usledio hit odgovor Srbina!
Kurir pre 32 minutajoš 44 povezane
Sve o meču Partizan - Crvena zvezda: Derbi koji može mnogo da odluči
Telegraf pre 2 minutajoš 42 povezane
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. decembra)
Pressek pre 27 minutajoš 20 povezanih
Đedović: Nastavak rada na širenju mogućnosti za dobijanje energenata iz raznih pravaca
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih
Ovo oružje čuva građane Niša: Predsednik Vučić u obilasku kasarne u gradu na Nišavi: Nikad bolja situacija u Vojsci Srbije
Dnevnik pre 1 satjoš 13 povezanih