Povezane vesti
"Izgubio sam 2.000.000 evra" Naš poznati folk pevač uništio život zbog jednog poroka, a problem sa ženom mu je razorio dušu…
Kurir 10.01.2025
Folker Ljuba Aličić tokom karijere je zaradio pravo bogatstvo, a kako je jednom prilikom priznao, dosta novca je izgubio. Ljuba Aličić je priznao da je svojevremeno izgubio čak dva miliona evra. - Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja… »
"Izgubio sam dva miliona evra": Folker priznao da je kockao, pa otkrio šta ga je najviše koštalo: "Imao sam problem sa ženom"…
Blic 10.01.2025
Folker Ljuba Aličić tokom karijere je zaradio pravo bogatstvo, a kako je jednom prilikom priznao, dosta novca je izgubio. Ljuba Aličić je priznao da je svojevremeno izgubio čak dva miliona evra. - Moja žena je domaćica, nikad nisam dozvolio da radi, ja… »
Vesti dana »

Studentu Luki Stevanoviću iz Kragujevca ukinut kućni pritvor
Glas Šumadije pre 1 satjoš 49 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Putin se sastao sa sirijskim predsednikom: Razgovarali o sudbini Asada, traži se izručenje
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane

“Intimne usluge pružala u svom stanu, a zakazivala preko aplikacije” novi detalji o uhapšenoj zbog ucenjivanja Vujadina Evo šta je otkrio novinar Mladen Mijatović
Dnevnik pre 11 minutajoš 39 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 31 minutajoš 87 povezanih