Povezane vesti
Maestralna zvezda pokazala mentalnu snagu: Crveno- beli fenomenalnom odbranom stigli do četvrtog trijumfa u nizu! (video)
Hot sport pre 2 sata
Sjajna pobeda crveno- belih! Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Pariza na svom terenu u okviru 20. kola Evrolige rezultatom 85:69 Our coach is staying with us for another two years 📝❤️🤍 #kkcz #WeAreTheTeam pic.twitter.com/ooTDBz9n1H… »
Ovo nije viđeno ni u eri Dejana Radonjića: Delije prezadovoljne igrom Zvezde, i novom pobedom! (tvitovi)
Hot sport pre 2 sata
Sjajan preokret! Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali ekipu Pariza u okviru 20. kola regularnog dela Evrolige rezultatom 85:69. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Nisu na sjajan način crveno- beli… »
Neverovatni Džoel bolomboj skroman nakon sjajnog izdanja: „Zvuči veoma dobro, ali i dalje imamo dosta toga da unapredimo“
Hot sport pre 2 sata
Sjajan preokret! Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali ekipu Pariza u okviru 20. kola regularnog dela Evrolige rezultatom 85:69. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Nisu na sjajan način crveno- beli… »
POLUVREME - Zvezda se dugo mučila, ali je istopila minus i uhvatila zalet!
Sportske.net pre 3 sata
U utakmici 20. kola Evrolige, Crvena zvezda je pred punim tribinama Beogradske arene dočekala ekipu Pariza, a posle prvog poluvremena rezultat je 39:39. Zvezda je nervozno počela utakmicu, posebno Nikola Kalinić koji je preuzimao odgovornost u napadu… »
(Poluvreme) Pariz započeo silovito, zvezda stigla do izjednačenja: Velika borba dve ekipe nakon prvog dela igre! (video)
Hot sport pre 3 sata
Zanimljiva utakmica! Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Pariza u okviru 20. kola Evrolige a rezultat na poluvremenu je 39:39 Our coach is staying with us for another two years 📝❤️🤍 #kkcz #WeAreTheTeam pic.twitter.com/ooTDBz9n1H — KK… »
UŽIVO - Krcata Arena, hoće li ''delije'' večeras postaviti novi rekord?
Sportske.net pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova u Beogradskoj areni vode borbu protiv Pariza za 12. pobedu u evroligaškoj sezoni i za dalji uspon na tabeli, ka Top 4! Parižani imaju isti cilj, ali oni u večerašnji duel ulaze posle četiri uzastopna… »
Omaž "delija" Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 4 sati
Navijači Crvene zvezde su pred meč protiv Pariza u Evroligi napravili koreografiju posvećenu Republici Srpskoj. Republika Srpska je dan ranije, 9. januara, proslavila svoj dan, a ujedno i krsnu slavu, sv. Stefana. "Delije kao nacionalno svestan deo… »
Zvezdina talija stiže u Arenu: ''Doneo sam sreću protiv Bajerna!''
Sportske.net pre 5 sati
Posle analize Partizanove utakmice protiv Panatinaikosa, Vlade Đurović je u emisiji ''Arena basket'' najavio i večerašnji duel Crvene zvezde i Pariza. ''Idem odmah da gledam Zvezdu, doneo sam sreću protiv Bajerna. Jedan navijač me je molio da dođem… »
Vlade Đurović pred utakmicu zvezde i Pariza: „Ako izgube, to su dva koraka unazad“
Hot sport pre 5 sati
„Zvezda ako dobije Pariz, imaju 2-0, oni su gore, ali mislim da će teško da izdrže do kraja“ Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20:00 časova igraju protiv Pariza u okviru 20. kola Evrolige, a meč bi mogao biti ključan za ambicije crveno-belih… »
Delije spremile koreografiju u čast Republike Srpske: "Sa bratom preko Drine, isti narod, vera, ista borba..."
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u Beogradskoj Areni ekipu Pariza u 20. kolu Evrolige, a pred ovaj duel Delije su osmislile koreografiju kojom će početi meč. Naime, ovoga puta će navijači predstaviti koreografiju u čast Republike… »
Vlade Đurović hit izjavom najavio meč Zvezde: "Tu moj drug Raša kaže da će da bude 20 razlike, tad sam izašao"
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.00 časova dočekuju ekipu Pariza u okviru 20. kola Evrolige, a ovaj duel mogao bi mnogo da znači u borbi crveno-belih za jedno od prvih šest mesta na tabeli. Kao što to uvek čini, ovaj meč… »
"Ako Zvezda ovo dobije, imaće ono što nema niko u Evroligi!": Vlade Đurović uporedio Sferopulosa sa velikanima
Mondo pre 5 sati
Vlade Đurović je vrlo zadovoljan time kako Crvena zvezda izgleda u ovom momentu. Posebno je pohvalio. Crvena zvezda je uspela da uđe u seriju pobeda u Evroligi kao i u ABA ligi, a uz to je došlo i produženje ugovora sa trenerom Janisom Sferopulosom… »
Vesti dana »
Vučić i kineski ambasador prisustvovali ispraćaju prvog direktnog leta kompanije Er Srbija za Šangaj
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Održan protest podrške studentima i srednjoškolcima u Gornjem Milanovcu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vučević o sankcijama NIS-u: Imamo rezerve za 3 meseca, građani ne treba da brinu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana