Повезане вести
"Посебно смо поносни на нову линију Београд-Шангај" Вучић разговарао са амбасадором Кине: Упознао сам га и са санкцијама…
Курир 10.01.2025
Председник Србије Александар Вучић разговарао са амбасадором НР Кине Ли Мингом о новој линији Београд - Шангај. - Одличан разговор са амбасадором НР Кине Ли Мингом. Упознао сам га и са новоуведеним санкцијама против НИС-а… »
Вучић са Ли Мингом о заједничким пројектима и о санкцијама НИС-у
РТС 10.01.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас на аеродрому "Никола Тесла" са кинеским амбасадором Ли Мингом, кога је упознао са сакцијама које су уведене НИС-у. Александар Вучић је у објави на Инстаграм налогу… »
Вучић разговарао са Ли Мингом о заједничким пројектима и о санкцијама НИС-у
Еуроневс 10.01.2025
Председник Србије Александар Вучић састао се на аеродрому "Никола Тесла" са кинеским амбасадором Ли Мингом, кога је упознао са сакцијама које су уведене НИС-у. Вучић је у објави на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" навео да је… »
Вести дана »

Хладно јутро у Србији, током дана претежно сунчано и топло, до 20 степени
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 24 повезане

Појачане контроле саобраћаја од 16. До 20. Октобра – акценат на заштити пешака
ОК радио пре 1 сатјош 22 повезане

Путин је опет покренуо сурову зимску тактику против Украјине: Зову је "засићење одбране", ово је њен циљ
Телеграф пре 22 минутајош 23 повезане

Родитељ ученика Пете гимназије: Најава конкурса за директора добра вест, али потребни законски предуслови
НИН пре 8 минутајош 19 повезаних

Да ли је то Милојевић најавио да ће бити селектор: „Не знам колико ћу још бити тренер Звезде…“
Нова пре 1 сатјош 23 повезане