Povezane vesti

Sad živi u stanu od pola miliona evra , a ovako izgleda njena rodna kuća! Aleksandra Mladenović odrasla na selu: Čistim…

Sad živi u stanu od pola miliona evra , a ovako izgleda njena rodna kuća! Aleksandra Mladenović odrasla na selu: Čistim…

Kurir pre 43 minuta
Aleksandra Mladenović potekla je u "Zvezdama Granda" i već godinama važi za jednu od najtraženijih folk pevačica. Ona se nije rasipala već je zarađeni novac štedela i sebi kupila dva stana u Beogradu. Trenutno živi u nekretnini u Beogradu na vodi… »
„Čistim svinjac, nije me sramota“: Pevačica sada živi u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo odlazi da pomaže porodici

„Čistim svinjac, nije me sramota“: Pevačica sada živi u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo odlazi da pomaže porodici

Nova pre 2 sata
Pevačica Aleksandra Mladenović, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kupila je sebi dva stana u Beogradu. Aleksandra Mladenović trenutno živi u elitnom delu Beograda u nekretnini vrednoj pola miliona evra, dok drugu nekretninu izdaje. Pevačica… »
"Čistim svinjac, Nije me sramota": Pevačica živi u Beogradu u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo dolazi da pomaže…

"Čistim svinjac, Nije me sramota": Pevačica živi u Beogradu u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo dolazi da pomaže…

Blic pre 4 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kupila je sebi kupila dva stana u Beogradu. Aleksandra trenutno živi u elitnom delu Beograda u nekretnini vrednoj pola miliona evra, dok drugu nekretninu izdaje. Pevačica često s… »

Vesti dana »