Povezane vesti

Sad živi u stanu od pola miliona evra , a ovako izgleda njena rodna kuća! Aleksandra Mladenović odrasla na selu: Čistim…

Sad živi u stanu od pola miliona evra , a ovako izgleda njena rodna kuća! Aleksandra Mladenović odrasla na selu: Čistim…

Kurir 11.01.2025
Aleksandra Mladenović potekla je u "Zvezdama Granda" i već godinama važi za jednu od najtraženijih folk pevačica. Ona se nije rasipala već je zarađeni novac štedela i sebi kupila dva stana u Beogradu. Trenutno živi u nekretnini u Beogradu na vodi vrednoj… »
Aleksandra Mladenović ne zna gde će od toliko bakšiša! Pevačicu na privatnom veselju zatrpali novcem, gosti joj dali brdo…

Aleksandra Mladenović ne zna gde će od toliko bakšiša! Pevačicu na privatnom veselju zatrpali novcem, gosti joj dali brdo…

Kurir 11.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović puni klubove širom naše zemlje i regiona, ali se ne libi da zapeva i na privatnim veseljima, gde je uvek rado viđena i vrlo tražena. Tako je nedavno nastupala na jednom veselju, a kad se latila mikrofona nastao doslovno… »
(Foto) za ovaj bakšiš joj treba korpa: Pevačicu okitili parama na veselju: U sekundi više nija znala gde će da skloni novčanice…

(Foto) za ovaj bakšiš joj treba korpa: Pevačicu okitili parama na veselju: U sekundi više nija znala gde će da skloni novčanice…

Blic 11.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović nastupila je nedavno na jednom veselju, a kad se latila mikrofona nastao je pravi haos. Naime, pevačica je u jednom trenutku imala pune šake novca, te više nije znala gde da ih smesti. Gosti su Aleksandri tražili nekoliko… »
„Čistim svinjac, nije me sramota“: Pevačica sada živi u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo odlazi da pomaže porodici

„Čistim svinjac, nije me sramota“: Pevačica sada živi u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo odlazi da pomaže porodici

Nova 11.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kupila je sebi dva stana u Beogradu. Aleksandra Mladenović trenutno živi u elitnom delu Beograda u nekretnini vrednoj pola miliona evra, dok drugu nekretninu izdaje. Pevačica često s… »
"Čistim svinjac, Nije me sramota": Pevačica živi u Beogradu u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo dolazi da pomaže porodici…

"Čistim svinjac, Nije me sramota": Pevačica živi u Beogradu u stanu od 500.000 evra, a u rodno selo dolazi da pomaže porodici…

Blic 11.01.2025
Pevačica Aleksandra Mladenović, koja se proslavila u "Zvezdama Granda", kupila je sebi kupila dva stana u Beogradu. Aleksandra trenutno živi u elitnom delu Beograda u nekretnini vrednoj pola miliona evra, dok drugu nekretninu izdaje. Pevačica često s… »

Vesti dana »