Povezane vesti
Izbačena iz serije u poslednjem momentu: Lidija Vukićević otkrila sve detalje: "Sa mnom ne može tako! Da bi dobili što više…
Blic 11.01.2025
Lepa glumica Lidija Vukićević (62), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", često je u žiži interesovanja javnosti. Ona ne krije da su joj počeci u glumi bili mučni. - Počeci su mi bili najteži, želela sam da se… »
"Ostala sam bez uloge jer nisam htela da se skinem": Lidija Vukićević izbačena iz serije, otkrila detalje skandala
Mondo 11.01.2025
Lidija Vukićević otkrila detalje skandala pre početka snimanja serije "Vuk Karadžić" Glumica Lidija Vukićević godinama unazad važi za jednu od omiljenih srpskih glumica. Gledali smo je u "Boljem životu" u ulozi Violete Popadić, kućne pomoćnice Lilike u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 32 povezane
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 53 povezane
Božićno selo ispred Skupštine Srbije: Štandovi i jelke zamenili šatore (VIDEO, FOTO)
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke — veoma sam ljut
Sputnik pre 48 minutajoš 75 povezanih
Zvezdaši, radujte se! Vratio se Džoel Bolomboj, a ovo je njegova poruka...
Večernje novosti pre 18 minutajoš 27 povezanih