Povezane vesti

Izbačena iz serije u poslednjem momentu: Lidija Vukićević otkrila sve detalje: "Sa mnom ne može tako! Da bi dobili što…

Izbačena iz serije u poslednjem momentu: Lidija Vukićević otkrila sve detalje: "Sa mnom ne može tako! Da bi dobili što…

Blic 11.01.2025
Lepa glumica Lidija Vukićević (62), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", često je u žiži interesovanja javnosti. Ona ne krije da su joj počeci u glumi bili mučni. - Počeci su mi bili najteži, želela sam… »
Lidija Vukićević o izazovima u karijeri: Iskrenost me je mnogo koštala, ali nisam odustala

Lidija Vukićević o izazovima u karijeri: Iskrenost me je mnogo koštala, ali nisam odustala

Svet plus 11.01.2025
Poznata srpska glumica Lidija Vukićević (62), koju pamtimo po kultnim ulogama u serijama i filmovima kao što su „Žikina dinastija“, „Bolji život“ i „Igra sudbine“, otvoreno govori o izazovima sa kojima se suočavala na početku svoje… »
"Ostala sam bez uloge jer nisam htela da se skinem": Lidija Vukićević izbačena iz serije, otkrila detalje skandala

"Ostala sam bez uloge jer nisam htela da se skinem": Lidija Vukićević izbačena iz serije, otkrila detalje skandala

Mondo 11.01.2025
Lidija Vukićević otkrila detalje skandala pre početka snimanja serije "Vuk Karadžić" Glumica Lidija Vukićević godinama unazad važi za jednu od omiljenih srpskih glumica. Gledali smo je u "Boljem životu" u ulozi Violete Popadić, kućne pomoćnice… »

Vesti dana »