Povezane vesti

Lidija Vukićević o izazovima u karijeri: Iskrenost me je mnogo koštala, ali nisam odustala

Lidija Vukićević o izazovima u karijeri: Iskrenost me je mnogo koštala, ali nisam odustala

Svet plus pre 3 sata
Poznata srpska glumica Lidija Vukićević (62), koju pamtimo po kultnim ulogama u serijama i filmovima kao što su „Žikina dinastija“, „Bolji život“ i „Igra sudbine“, otvoreno govori o izazovima sa kojima se suočavala na početku svoje… »
"Ostala sam bez uloge jer nisam htela da se skinem": Lidija Vukićević izbačena iz serije, otkrila detalje skandala

"Ostala sam bez uloge jer nisam htela da se skinem": Lidija Vukićević izbačena iz serije, otkrila detalje skandala

Mondo pre 4 sati
Lidija Vukićević otkrila detalje skandala pre početka snimanja serije "Vuk Karadžić" Glumica Lidija Vukićević godinama unazad važi za jednu od omiljenih srpskih glumica. Gledali smo je u "Boljem životu" u ulozi Violete Popadić, kućne pomoćnice… »
Izbačena iz serije u poslednjem momentu: Lidija Vukićević otkrila sve detalje: "Sa mnom ne može tako! Da bi dobili što…

Izbačena iz serije u poslednjem momentu: Lidija Vukićević otkrila sve detalje: "Sa mnom ne može tako! Da bi dobili što…

Blic pre 4 sati
Lepa glumica Lidija Vukićević (62), poznata po ulogama u "Žikinoj dinastiji", "Boljem životu" i "Igri sudbine", često je u žiži interesovanja javnosti. Ona ne krije da su joj počeci u glumi bili mučni. - Počeci su mi bili najteži, želela sam… »

Vesti dana »