Povezane vesti
Preminuo američki pevač soul muzike Sem Mur
Insajder 11.01.2025
Američki pevač i član grupe "Sem i Dejv" Sem Mur preminuo je u 89. godini života. On je bio član grupe poznate po hitovima kao što su 'Soul Man' i 'Hold On, I'm Comin'', prenosi AP. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na Floridi, usled komplikacija… »
Preminuo američki pevač i legenda „soul muzike“ Sem Mur
Nedeljnik 11.01.2025
Američki pevač i član grupe „Sem i Dejv“ (Sam & Dave) Sem Mur preminuo je juče u 89. godini života. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na Floridi, usled komplikacija posle operacije, saopštio je njegov portparol. Sem Mur je bio član grupe poznate po… »
Preminuo soul pevač Sem Mur
Radio 021 11.01.2025
Američki pevač i član grupe "Sam & Dave" Sem Mur preminuo je 10. januara u 90. godini. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na Floridi, usled komplikacija posle operacije, saopštio je njegov portparol. Sem Mur je bio član grupe poznate po hitovima kao… »
Umro legendarni Sem Mur
Telegraf 11.01.2025
Preporučujemo. Američki pevač i član grupe "Sem i Dejv" (Sam & Dave) Sem Mur preminuo je u 89. godini života. On je bio član grupe poznate po hitovima kao što su "Soul Man" i "Hold On, I'm Comin'", prenosi AP. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na… »
Vesti dana »

Vučić ne veruje da će SAD prihvatiti ponudu Rusije za NIS: „Ništa od toga, ići će oni sa sankcijama“
Nova ekonomija pre 47 minutajoš 20 povezanih

Do Subotice vozom za sat vremena, nedelju dana besplatna karta
Sputnik pre 22 minutajoš 66 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih