Povezane vesti
Preminuo američki pevač soul muzike Sem Mur
Insajder pre 2 sata
Američki pevač i član grupe "Sem i Dejv" Sem Mur preminuo je u 89. godini života. On je bio član grupe poznate po hitovima kao što su 'Soul Man' i 'Hold On, I'm Comin'', prenosi AP. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na Floridi, usled komplikacija… »
Preminuo američki pevač i legenda „soul muzike“ Sem Mur
Nedeljnik pre 4 sati
Američki pevač i član grupe „Sem i Dejv“ (Sam & Dave) Sem Mur preminuo je juče u 89. godini života. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na Floridi, usled komplikacija posle operacije, saopštio je njegov portparol. Sem Mur je bio član grupe… »
Preminuo soul pevač Sem Mur
Radio 021 pre 4 sati
Američki pevač i član grupe "Sam & Dave" Sem Mur preminuo je 10. januara u 90. godini. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls na Floridi, usled komplikacija posle operacije, saopštio je njegov portparol. Sem Mur je bio član grupe poznate po hitovima… »
Umro legendarni Sem Mur
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Američki pevač i član grupe "Sem i Dejv" (Sam & Dave) Sem Mur preminuo je u 89. godini života. On je bio član grupe poznate po hitovima kao što su "Soul Man" i "Hold On, I'm Comin'", prenosi AP. Mur je preminuo u gradu Koral Gejbls… »
Vesti dana »
"Kada bi nam Bugari i Rumuni zabranili transport nafte Dunavom, to bi bila objava rata!" Šešelj oštro za Kurir: "Moramo da im stavimo do znanja da ne smeju!"
Kurir pre 25 minutajoš 36 povezanih
Požari u Los Anđelesu: Slabi vetar, ali jačaju kritike o odgovornosti vlasti
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Nikola Jokić ponovo dominira: Novi tripl-dabl srpskog reprezentativca u dresu Denvera
Euronews pre 4 satijoš 24 povezane
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 2 satajoš 12 povezanih
Narednih dana jutarnji mrazevi i dnevne temperature malo iznad nule
Radio 021 pre 42 minutajoš 11 povezanih