Povezane vesti
Everton i zvanično ima novog trenera: Dejvid Mojes se vratio posle 12 godina
Euronews pre 1 sat
Škotski fudbalski stručnjak Dejvid Mojes i zvanično je imenovan za novog trenera fudbalera Evertona, saopštio je engleski premijerligaš. Iskusni trener se na klupu kluba iz Liverpula vratio posle 12 godina i navijači od njega očekuju da ponovo od… »
Mojes ponovo na klupi Evertona posle 12 godina
Sport klub pre 3 sata
Škotski stručnjak Dejvid Mojes predstavljen je kao novi-stari trener Evertona, a 61-godišnjak iz Glazgova bio je na klupi kluba iz Liverpula nešto duže od decenije. Šon Dajč otpušten je u četvrtak pošto je Everton pod njegovim vođstvom zauzimao… »
Ozvaničeno: Mojes opet menadžer Evertona
Sportski žurnal pre 3 sata
„Nisam oklevao nakon ponuđene prilike da ponovo budem u ovom velikom klubu”. Dejvid Mojes se na klupu Evertona vratio posle 12 godina, menadžer bio od 2002. do 2013. godine u više od 500 utakmica. - Divno je vratiti se, uživao sam u 11 divnih i… »
Dejvid Mojs zvanično novi menadžer Evertona
B92 pre 3 sata
Škotski fudbalski trener Dejvid Mojs je novi menadžer Evertona, saopštio je engleski klub. Mojes (61) se na klupu Evertona vratio posle 12 godina, a jer je u periodu od 2002. do 2013. godine vodio klub na više od 500 utakmica. "Divno je vratiti se… »
Everton pronašao vremeplov, Dejvid Mojes se vraća kući!
Sportske.net pre 5 sati
Everton je odlučio da se rastane sa dosadašnjim trenerom Šonom Dajčom svega nekoliko sati pred utakmicu FA kupa protiv Piterboroa, pa su taj meč zajedničkim snagama vodili nekadašnji fudbaler "Karamela" Lejton Bejns i aktuelni kapiten ekipe Šejmus… »
Vesti dana »
Dolaze u bentlijima i plaču, posle traže ozempik i filere: Isplivale tajne iz hotela s 5 zvezdica, evo šta rade poznate ličnosti
Kurir pre 20 minutajoš 25 povezanih
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih