Povezane vesti
"Kažnjavam Unu, stalno se slika, ja nisam bio takav" Zdravko Čolić o vaspitanju naslednica: Treba da izrastu u kvalitetne i…
Kurir 11.01.2025
Zdravko Čolić u braku sa suprugom Aleksandrom dobio je dve ćerke - Unu i Laru. Iako retko govorio o porodici, pevač je jednom prilikom govorio o starijoj ćerki Uni koja je veoma popularna na mrežama. - Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali… »
"Kažnjavam ćerku Unu koja se stalno slika, ja nikad nisam bio takav" Zdravko Čolić progovorio o vaspitanju naslednica: "Treba…
Blic 11.01.2025
Balkanska zvezda Zdravko Čolić u braku sa suprugom Aleksandrom dobio je dve ćerke - Unu i Laru. Iako retko govorio o porodici, Zdravko Čolić je jednom prilikom govorio o starijoj ćerki Uni koja je veoma popularna na mrežama. - Ona samo nešto slika. Ja je… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas do 32 stepena uz sunčane intervale i moguće lokalne pljuskove
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Ronaldo, obriši suze, nikad ti nije išlo: 20 godina nije dao gol, poražavajuća istina o njegovim učešćima
Mondo pre 21 minutajoš 84 povezane
(Video) Jedan putnik podlegao povredama nakon prevrtanja autobusa! Prvi snimci teške saobraćajne nesreće u Turskoj: Na licu mesta jeziv prizor, 40 ljudi hitno prevezeno u bolnice
Blic pre 47 minutajoš 18 povezanih
Đoković danas oko 17 časova igra protiv Ože-Alijasima u četvrtfinalu Vimbldona
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Danas je Ivanjdan, praznik rođenja Svetog Jovana Krstitelja
Glas Zapadne Srbije pre 6 minutajoš 15 povezanih