Povezane vesti
"Kažnjavam Unu, stalno se slika, ja nisam bio takav" Zdravko Čolić o vaspitanju naslednica: Treba da izrastu u kvalitetne i…
Kurir 11.01.2025
Zdravko Čolić u braku sa suprugom Aleksandrom dobio je dve ćerke - Unu i Laru. Iako retko govorio o porodici, pevač je jednom prilikom govorio o starijoj ćerki Uni koja je veoma popularna na mrežama. - Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali… »
"Kažnjavam ćerku Unu koja se stalno slika, ja nikad nisam bio takav" Zdravko Čolić progovorio o vaspitanju naslednica: "Treba…
Blic 11.01.2025
Balkanska zvezda Zdravko Čolić u braku sa suprugom Aleksandrom dobio je dve ćerke - Unu i Laru. Iako retko govorio o porodici, Zdravko Čolić je jednom prilikom govorio o starijoj ćerki Uni koja je veoma popularna na mrežama. - Ona samo nešto slika. Ja je… »
Vesti dana »

“Vlasti je bitan privid obrazovanja“: Akademski plenum kritikovao odluku Nacionalnog tela za akreditaciju
Insajder pre 5 satijoš 14 povezanih

Globalne cene nafte porasle nakon sukoba Izraela i Irana: „To ide u korist Rusiji“
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih

MSP: Zbog pogoršane bezbednosne situacije izbegavati putovanja u Izrael i Iran
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih

Anastasija došla u Beograd, i napravila drastičnu promenu: Više ne izgleda isto, za Cecin rođendan iznenadila sve
Mondo pre 14 minutajoš 12 povezanih