Povezane vesti
"Eksplodirao mi je telefon": Zorannah se oglasila posle pisanja da je trudna: "Ne znam koju bih reč upotrebila"
Blic 11.01.2025
Influenserka Zorana Jovanović Zorannah se oglasila nakon pisanja da je trudna. Naime, Zorana Jovanović Zorannah objavila je sliku na kojoj se, prema mišljenju mnogih vidi ultrazvučni pregled, kao i uređaji koji se koriste za praćenje otkucaja srca bebe… »
"Ljudi su tako... ne znam koju bih reč upotrebila": Zorannah snimila video, pobesnela jer svi pišu da je trudna
Mondo 11.01.2025
Srpska influenserka reagovala zbog priča da je u drugom stanju. Naša poznata influenserka Zorannah objavila je sliku na kojoj se, prema mišljenju mnogih vidi ultrazvučni pregled, kao i uređaji koji se koriste za praćenje otkucaja srca bebe. Uz niz… »
Vesti dana »
Raskošna večera u Beloj kući za Sija: Tramp kineskom kolegi poklonio statuu orla, napravljenu u saradnji sa Melanijom
N1 Info pre 19 minutajoš 36 povezanih
Nafta pojeftinila dok SAD i Iran razmatraju dogovor o otvaranju Ormuskog moreuza
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 22 povezane
Neverovatno! Samo je u ovom gradu Srbije vedro: Otkrivamo do kada će kiša pljuštati u ostalim delovima
Telegraf pre 29 minutajoš 25 povezanih
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Beta pre 29 minutajoš 18 povezanih
Junak Grka: "Mnogo dobre igrače imamo, pokazali smo se protiv Srbije"
B92 pre 29 minutajoš 37 povezanih