Povezane vesti
"Eksplodirao mi je telefon": Zorannah se oglasila posle pisanja da je trudna: "Ne znam koju bih reč upotrebila"
Blic 11.01.2025
Influenserka Zorana Jovanović Zorannah se oglasila nakon pisanja da je trudna. Naime, Zorana Jovanović Zorannah objavila je sliku na kojoj se, prema mišljenju mnogih vidi ultrazvučni pregled, kao i uređaji koji se koriste za praćenje otkucaja srca bebe… »
"Ljudi su tako... ne znam koju bih reč upotrebila": Zorannah snimila video, pobesnela jer svi pišu da je trudna
Mondo 11.01.2025
Srpska influenserka reagovala zbog priča da je u drugom stanju. Naša poznata influenserka Zorannah objavila je sliku na kojoj se, prema mišljenju mnogih vidi ultrazvučni pregled, kao i uređaji koji se koriste za praćenje otkucaja srca bebe. Uz niz… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti objavili koliko su potpisa sakupili: Zna se i koliko Novosađana je dalo podršku
Radio 021 pre 32 minutajoš 63 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske tenzije
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 83 povezane
Zvezda za Novu godinu ide gde nikad nije pobedila: "2. januar je malo neuobičajen termin za igru"
Mondo pre 6 minutajoš 38 povezanih