Повезане вести
"Експлодирао ми је телефон": Зораннах се огласила после писања да је трудна: "Не знам коју бих реч употребила"
Блиц 11.01.2025
Инфлуенсерка Зорана Јовановић Зораннах се огласила након писања да је трудна. Наиме, Зорана Јовановић Зораннах објавила је слику на којој се, према мишљењу многих види ултразвучни преглед, као и уређаји који се користе за… »
"Људи су тако... не знам коју бих реч употребила": Зораннах снимила видео, побеснела јер сви пишу да је трудна
Мондо 11.01.2025
Српска инфлуенсерка реаговала због прича да је у другом стању. Наша позната инфлуенсерка Зораннах објавила је слику на којој се, према мишљењу многих види ултразвучни преглед, као и уређаји који се користе за праћење откуцаја… »
Вести дана »
„Власт својом реториком даје зелено светло за нападе на новинаре, а полиција делује као да се плаши“: Генерална секретарка НУНС о односу државе према медијима
Нова пре 39 минутајош 50 повезаних
Украјини прети капитулација: Цуре детаљи новог америчког плана због ког Путин трља руке
Нова пре 54 минутајош 47 повезаних
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 3 сатајош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане