Povezane vesti
Posetili smo dom Milice Veličković: Nakon porođaja cveće joj stiže na kućnu adresu, a komšija otkrio: "Čuo sam da će…
Blic pre 3 sata
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Milica Veličković izašla je iz porodilišta, a ekipa "Blica" posetila je njen dom u kojem živi sa bebom, majkom i bakom. Kako su nam otkrile komšije bivše… »
Milica Veličković izašla iz porodilišta! Ovo su prvi kadrovi iz toplog doma, evo kako malena Barbara uživa svom krevetiću…
Kurir pre 4 sati
Milica Veličković porodila se 8. januara i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Ponosna mama se pohvalila ocenom 10 sa porođaja, a danas je sa mezimicom stigla u porodični dom. Na Instagram nalogu se oglasila i pokazala kako izgleda… »
(Foto) beba Barbara u krevecu, pored nje zeka i svuda baloni: Milica Veličković izašla iz porodilišta: Pokazala sobu svoje…
Blic pre 6 sati
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Milica Veličković izašla je danas iz porodilišta sa naslednicom. Milica je sada sa malom Barbarom stigla kući i pokazala kako izgleda soba za bebu. Inače, Milica… »
Terza se slomio zbog Milice i ćerke: Preklinje je da mu dozvoli da je vidi: "Tek ću prolaziti kroz pakao"
Blic pre 11 sati
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime ime Barbara, a Borislav Terzić Terza se slomio u programu uživo zbog ćerke i bivše, koju je prevario u rijalitiju. - Ne znam kako da ti objasnim, pričam tu sa meni dragim… »
Vesti dana »
Luka Pavlovski iz Los Anđelesa za RTS: Kao da je pala nuklearna bomba, sve izgleda kao na filmu
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 7 satijoš 29 povezanih
U Novom Sadu protest ispred BIA, u Beogradu blokirana Ruzveltova ulica, okupljanje i u Kragujevcu (foto)
Blic pre 2 satajoš 18 povezanih
Rusija o novim američkim sankcijama: Neprijateljske akcije neće ostati bez odgovora
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih