Povezane vesti

Posetili smo dom Milice Veličković: Nakon porođaja cveće joj stiže na kućnu adresu, a komšija otkrio: "Čuo sam da će…

Posetili smo dom Milice Veličković: Nakon porođaja cveće joj stiže na kućnu adresu, a komšija otkrio: "Čuo sam da će…

Blic pre 3 sata
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Milica Veličković izašla je iz porodilišta, a ekipa "Blica" posetila je njen dom u kojem živi sa bebom, majkom i bakom. Kako su nam otkrile komšije bivše… »
Milica Veličković izašla iz porodilišta! Ovo su prvi kadrovi iz toplog doma, evo kako malena Barbara uživa svom krevetiću…

Milica Veličković izašla iz porodilišta! Ovo su prvi kadrovi iz toplog doma, evo kako malena Barbara uživa svom krevetiću…

Kurir pre 4 sati
Milica Veličković porodila se 8. januara i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Ponosna mama se pohvalila ocenom 10 sa porođaja, a danas je sa mezimicom stigla u porodični dom. Na Instagram nalogu se oglasila i pokazala kako izgleda… »
(Foto) beba Barbara u krevecu, pored nje zeka i svuda baloni: Milica Veličković izašla iz porodilišta: Pokazala sobu svoje…

(Foto) beba Barbara u krevecu, pored nje zeka i svuda baloni: Milica Veličković izašla iz porodilišta: Pokazala sobu svoje…

Blic pre 6 sati
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Milica Veličković izašla je danas iz porodilišta sa naslednicom. Milica je sada sa malom Barbarom stigla kući i pokazala kako izgleda soba za bebu. Inače, Milica… »
Terza se slomio zbog Milice i ćerke: Preklinje je da mu dozvoli da je vidi: "Tek ću prolaziti kroz pakao"

Terza se slomio zbog Milice i ćerke: Preklinje je da mu dozvoli da je vidi: "Tek ću prolaziti kroz pakao"

Blic pre 11 sati
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime ime Barbara, a Borislav Terzić Terza se slomio u programu uživo zbog ćerke i bivše, koju je prevario u rijalitiju. - Ne znam kako da ti objasnim, pričam tu sa meni dragim… »

Vesti dana »