Povezane vesti
Posetili smo dom Milice Veličković: Nakon porođaja cveće joj stiže na kućnu adresu, a komšija otkrio: "Čuo sam da će…
Blic 11.01.2025
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Milica Veličković izašla je iz porodilišta, a ekipa "Blica" posetila je njen dom u kojem živi sa bebom, majkom i bakom. Kako su nam otkrile komšije bivše… »
(Foto) beba Barbara u krevecu, pored nje zeka i svuda baloni: Milica Veličković izašla iz porodilišta: Pokazala sobu svoje…
Blic 11.01.2025
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Barbara. Milica Veličković izašla je danas iz porodilišta sa naslednicom. Milica je sada sa malom Barbarom stigla kući i pokazala kako izgleda soba za bebu. Inače, Milica… »
Terza se slomio zbog Milice i ćerke: Preklinje je da mu dozvoli da je vidi: "Tek ću prolaziti kroz pakao"
Blic 11.01.2025
Milica Veličković, porodila se i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime ime Barbara, a Borislav Terzić Terza se slomio u programu uživo zbog ćerke i bivše, koju je prevario u rijalitiju. - Ne znam kako da ti objasnim, pričam tu sa meni dragim… »
Vesti dana »

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 32 minutajoš 1 povezana

Sunčano i toplo vreme poslednjeg dana aprila, temperatura do 27 stepeni
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 8 satijoš 2 povezane