Povezane vesti
Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu: Stvaraju se gužve FOTO/VIDEO
B92 11.01.2025
Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali gradski autobus i automobil marke BMW sudarili su se danas na Pančevačkom mostu. Kako piše Instagram profil moj_beograd, zbog ovog sudara stvaraju se gužve u smeru ka gradu. Za sada nije poznato kako je došlo do… »
Kolaps na Pančevcu: Zbog sudara autobusa i automobila saobraćaj obustavljen!
Telegraf 11.01.2025
Preporučujemo. Na Pančevačkom mostu u smeru ka centru grada došlo je do sudara autobusa i automobila oko 12.25 sati. Saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao autobus na liniji 108 i automobil marke BMW, dogodila se pred sam kraj mosta i potpuno… »
Udes na auto-putu kod Velike Plane: Prve fotografije nezgode, delovi vozila rasuti po kolovozu
Telegraf 11.01.2025
Preporučujemo. Večeras se na auto-putu Beograd - Niš dogodila saobraćajna nezgoda. Udes se dogodio kod Velike Plane, u smeru ka Beogradu. Kako se može videti na društvenim mrežama, učestvovalo je više vozila, a delovi vozila rasuti su po putu. Nezgoda se… »
Sudarili se gradski autobus i BMW: Udes na Pančevcu, od jačine udarca na vozilu otpao branik: Stvara se gužva u smeru ka gradu…
Blic 11.01.2025
Saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali gradski autobus i automobil marke BMW sudarili su se danas na Pančevačkom mostu. Kako javlja Moj_Beograd, zbog ovog sudara stvara se gužva u smeru ka gradu. Za sada nije poznato kako je došlo do nezgode, kao ni… »
Vesti dana »
Jokić doneo pobedu Denveru u Finiksu, tripl-dabl rekord sve bliže (VIDEO)
RTV pre 16 minutajoš 37 povezanih
Oblačno sa sunčanim intervalima, najviša dnevna temperatura do 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 16 minutajoš 16 povezanih
Iran ismevao Trampa porukom iz čuvenog rijalitija: Otpušten si! Sada je portparol vojske u Teheranu uputio odgovor i na mirovne pregovore sa Belom kućom (video)
Kurir pre 12 minutajoš 10 povezanih
Pravnica o tome da li korisnici mogu tužiti Telekom zbog curenja podataka
Radio 021 pre 37 minutajoš 1 povezana
"Amerikanci pregovaraju sami sa sobom": Iranska vojska ne popušta, sporazum o prekidu vatre nije opcija (video)
Večernje novosti pre 41 minutajoš 8 povezanih