Povezane vesti
„Nisam želeo da me pojede mrak“: Potresna ispovest anesteziologa kog su pretukli Peconijevi policajci i JZO u Novom Sadu
Nova pre 3 sata
Nakon što je Danas otkrio da su 3. novembra prošle godine u Novom Sadu, policajci koji čuvaju Predraga Rankovića Peconija, pretukli novosadskog anesteziologa Nikolu Radića, on je pristao da ispriča kako je zaista izgledao incident u kome je zadobio… »
Novosadski anesteziolog koga su pretukli policajci: Hteli su da me odvedu u mrak
N1 Info pre 4 sati
"Podigli su mi noge, bacili me na zemlju, i onda su krenuli da me šutiraju. Dok su me šutirali, glavu sam branio tako što sam stavio ruke ispred. Tako je i pukla ruka - od udarca nogom", opisao je novosadski anesteziolog Nikola Radić za Danas kako je… »
Novosadski anesteziolog koga su pretukli policajci: Hteli su da me odvedu u mrak
Novi magazin pre 4 sati
"Podigli su mi noge, bacili me na zemlju, i onda su krenuli da me šutiraju. Dok su me šutirali, glavu sam branio tako što sam stavio ruke ispred. Tako je i pukla ruka - od udarca nogom", opisao je novosadski anesteziolog Nikola Radić za Danas kako je… »
Lekar kog su pretukli policajci: Dođe momenat da kažete 'sad ili jesam ili nisam čovek'
Radio 021 pre 5 sati
Novosadski lekar Nikola Radić, koga su 3. novembra pretukli policajci koji čuvaju Predraga Rankovića Peconija, kaže da se sada dobro oseća, mada pamti i bolje, i da se polako oporavlja. On je za list "Danas" ispričao da u prvom trenutku nije znao da… »
„Nisam želeo da im dozvolim da me odvedu u mrak“: Lekar Nikola Radić kog su pretukli policajci iz Peconijevog…
Danas pre 11 sati
Nakon što je Danas otkrio da su 3. novembra prošle godine u Novom Sadu, policajci koji čuvaju Predraga Rankovića Peconija, pretukli novosadskog anesteziologa Nikolu Radića, on je pristao da ispriča kako je zaista izgledao incident u kome je zadobio… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije u protekle četiri godine
Euronews pre 58 minutajoš 46 povezanih
Nesvakidašnja drama u Los anđelesu: Žestok sudar na nebu iznad "Grada anđela", hitno se oglasila Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo! (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 30 povezanih
Vestbruk nije mogao da poveruje u ono što čuje o Jokiću: „Dođavola…“ VIDEO
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih
Studenti u Beogradu i Kragujevcu i danas odali poštu stradalima u padu nadstrešnice
RTV pre 11 minutajoš 18 povezanih
Meteorolog kaže da u Srbiju stižu velike količine snega: Evo kada nas očekuje „snežni udar“
Nova pre 6 satijoš 16 povezanih