Povezane vesti

"Naravno da sam čuo za Paspalja": Vezenkov oborio rekord, pa otkrio čije snimke je nekada gledao

"Naravno da sam čuo za Paspalja": Vezenkov oborio rekord, pa otkrio čije snimke je nekada gledao

Mondo pre 3 sata
Igrač Olimpijakosa Saša Vezenkov postavio je rekord u broju ubačenih poena na utakmici za taj tim, tako je pretekao i jedan od rekorda reprezentativca Jugoslavije Žarka Paspalja. Bila je to noć koju je Olimpijakos u potpunosti obeležio. Deklasirao… »
Vezenkov: "Paspalj? Gledao sam ga, nisam mogao ni da zamislim..."

Vezenkov: "Paspalj? Gledao sam ga, nisam mogao ni da zamislim..."

B92 pre 4 sati
Košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov sa 45 poena datih Bajernu bacio je u drugi plan sve druge mečeve, sve ostale aktere i velike partije u 20. kolu Evrolige. Levoruki bugarski košgeter odigrao je meč dosadašnjeg toka sezone i upisao svoje ime u… »
Bugarska haubica za istoriju - Paspalj u Top3

Bugarska haubica za istoriju - Paspalj u Top3

B92 pre 7 sati
Vanserijska partija Saše Vezenkova protiv Bajerna donela mu je i proboj na prvo mesto klupske liste strelaca po broju poena na jednoj evropskoj utakmici. Istorijsku partiju Vezenkov je krunisao sa 45 poena uz samo jedno ubačeno slobodno bacanje, te… »
Vezenkov odigrao istorijsku partiju, pa pričao o Srbinu: "Nisam ni sanjao da će moje ime biti uz njegovo"

Vezenkov odigrao istorijsku partiju, pa pričao o Srbinu: "Nisam ni sanjao da će moje ime biti uz njegovo"

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Bugarski košarkaš Saša Vezenkov odigrao je u petak veče istorijsku partiju u Evroligi i ubacio je 45 poena u pobedi Olimpijakosa nad Bajernom rezultatom 112:69! Vezenkov je na taj način zaposeo vrh tabele igrača Olimpijakosa po broju… »

Vesti dana »