Povezane vesti
"Brat i ja godinama sami čekamo Božić": Uroš sa 12 godina preuzeo celo domaćinstvo, njegovom ocu hitno potrebna pomoć
Mondo 11.01.2025
Uroš Markov je mladić koji se bori da prikupi novac za transplantaciju bubrega svog oca. "Brat i ja već godinama sami dočekujemo Božić, bez oca, jer je on tada na primanju dijalize. Nadamo se da će sledeće godine otići na transplantaciju, pa konačno svi… »
"Brat i ja godinama sami dočekujemo Božić": Uroš je imao samo 12 godina kada je posao oko poljoprivrede preuzeo na sebe: Otac…
Blic 11.01.2025
"Brat i ja već godinama sami dočekujemo Božić, bez oca, jer je on tada na primanju dijalize. Nadamo se da će sledeće godine otići na transplantaciju, pa konačno svi zajedno da proslavimo Božić". Ovo su reči mladića Uroša Markova, čiji je video objavljen… »
Vesti dana »

Srbija danas Na udaru nepogoda: Rano jutros oglasio se RHMZ, posebno upozorenje i za Beograd! U ovim delovima zemlje vreme je opasno
Blic pre 19 minutajoš 15 povezanih

Danas slavimo Blagu Mariju: Veruje se da ovaj običaj mora da se ispoštuje
Mondo pre 59 minutajoš 6 povezanih

Haos tokom noći u Beogradu: Troje povređenih u saobraćajnim nezgodama: Hitna morala da interveniše i zbog osoba u alkoholisanom stanju
Blic pre 54 minutajoš 5 povezanih

Masovni napad na Rusiju: Odbijeni dronovi padali po prugama i kućama! Crno more, Krim, Moskva, Volgograd - meta iz svih pravaca
Blic pre 19 minutajoš 6 povezanih