Повезане вести
На Божић секиром кренуо на комшије! Брат спречио масакр код Прокупља, пут натопљен крвљу
Мондо 11.01.2025
Мештани села Градиште код Прокупља и даље су узнемирени након злочина у ком на сву срећу нема страдалих. Младић Ф.М. (27) напао је секиром комшије у Мерошини код Прокупља због чега је ухапшен и одређен му је притвор до 30… »
„Рекао је „Где си брате, добродошао!“, а онда је добио секиру у главу“: Александар први притекао у помоћ нападнутима код…
Нова 11.01.2025
Сеоски пут прекривен крвљу у месту Градиште где је на Божић младић Филип М. покушао да направи покољ и после пар дана уноси језу међу мештане овог мирног села. Оно што се на макадамском путу код Мерошине може видети заиста… »
"Говорио сам му: Не, филипе, не! Али ме није чуо" Сеоски пут у Градишту прекривен крвљу од ужаса на Божић: На речи "Где си…
Курир 11.01.2025
НИШ - Сеоски пут прекривен крвљу у месту Градиште где је на Божић младић М.Ф. покушао да направи покољ и после пар дана уноси језу међу мештане овог мирног села. Када се каже "потоци крви" обично се у многим текстовима… »
"Викао сам му: Не, филипе! Није ме чуо, деловао је одсутно" Масакрирао комшије секиром и косом на Божић, већи хорор спречио…
Блиц 11.01.2025
Сеоски пут прекривен крвљу у месту Градиште где је на Божић младић Филип М. покушао да направи покољ и после пар дана уноси језу међу мештане овог мирног села. Оно што се на макадамском путу код Мерошине може видети заиста… »
Вести дана »

МУП: Све блокаде уклоњене, поднете 24 прекршајне пријаве, проверен идентитет 99 особа
Политика пре 53 минутајош 30 повезаних

Троструко убиство у Прилепу - убио сестрића и његовог сина, па себе
Нови магазин пре 1 сатјош 32 повезане

Протест у Ужицу, најављена блокада магистрале ка Златибору
Блоомберг Адриа пре 33 минутајош 21 повезана

Омогућен наставак истраге у случају "надстрешница": Предмет враћен Вишем јавном тужилаштву
Радио 021 пре 1 сатјош 18 повезаних