Povezane vesti
Na Božić sekirom krenuo na komšije! Brat sprečio masakr kod Prokuplja, put natopljen krvlju
Mondo pre 43 minuta
Meštani sela Gradište kod Prokuplja i dalje su uznemireni nakon zločina u kom na svu sreću nema stradalih. Mladić F.M. (27) napao je sekirom komšije u Merošini kod Prokuplja zbog čega je uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. F.M. iz sela… »
„Rekao je „Gde si brate, dobrodošao!“, a onda je dobio sekiru u glavu“: Aleksandar prvi pritekao u pomoć napadnutima…
Nova pre 2 sata
Seoski put prekriven krvlju u mestu Gradište gde je na Božić mladić Filip M. pokušao da napravi pokolj i posle par dana unosi jezu među meštane ovog mirnog sela. Ono što se na makadamskom putu kod Merošine može videti zaista izgleda kao u horor… »
"Govorio sam mu: Ne, filipe, ne! Ali me nije čuo" Seoski put u Gradištu prekriven krvlju od užasa na Božić: Na reči "Gde…
Kurir pre 2 sata
NIŠ - Seoski put prekriven krvlju u mestu Gradište gde je na Božić mladić M.F. pokušao da napravi pokolj i posle par dana unosi jezu među meštane ovog mirnog sela. Kada se kaže "potoci krvi" obično se u mnogim tekstovima preteruje, ali ovo što… »
"Vikao sam mu: Ne, filipe! Nije me čuo, delovao je odsutno" Masakrirao komšije sekirom i kosom na Božić, veći horor…
Blic pre 3 sata
Seoski put prekriven krvlju u mestu Gradište gde je na Božić mladić Filip M. pokušao da napravi pokolj i posle par dana unosi jezu među meštane ovog mirnog sela. Ono što se na makadamskom putu kod Merošine može videti zaista izgleda kao u horor… »
Vesti dana »
U fotografijama: Vatra progutala čitava naselja u Los Anđelesu
BBC News pre 49 minutajoš 29 povezanih
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 5 satijoš 29 povezanih
BLOG Održan protest ispred BIA u Novom Sadu: Kragujevački studenti i maturanti blokirali tranzitni put
Nova pre 49 minutajoš 16 povezanih
Nova titula za hamada međedovića: Srbija ima još jednog tenisera u 100 najboljih na svetu!
Hot sport pre 4 satijoš 15 povezanih