Повезане вести
"Нисам знао где је део прста" Исповест Константина (13) који је због петарде за Нову годину остао без прстију
Телеграф 11.01.2025
Препоручујемо. Тринаестогодишњи боксерски шампион Константин Дошљак прошао је кроз искуство које никоме не би пожелео. На новогодишњу ноћ, несмотрен тренутак с петардом у рукама оставио га је без два прста. Ова прича није само… »
Потресна исповест Константина (13) коме је петарда разнела шаку: "Лице ми је цело било крваво, тражио сам делове прстију да…
Блиц 11.01.2025
Младом боксерском шампиону Константину Дошљаку (13) новогодишња ноћ прекинута је страшним инцидентом – остао је без два прста када му је петарда експлодирала у руци. Сада жели да подели своју причу како се слична несрећа не би… »
Константину (13) је у новогодишној ноћи пукла петарда у руци! "Крв је била свуда, остао сам без домалог и малог прста"
Мондо 11.01.2025
Дечак Константин је остао без два прста кад му је експлодирала петарда у руци. Константин Дошљак (13), малени боксерски шампион, желео је да подели своју причу, како се ово другој деци не би догодило. Каже да оно што је он… »
Детету ампутирани прсти због петарде: Мајка Драгана до детаља описала хорор који је проживео њен син на Божић: "Пукла му је…
Блиц 11.01.2025
Син није на време бацио петарду. Пукла му је у руци. Ампутирали су му два прста десне шаке! Био је преплашен, прича узнемирена Драгана Милановић, мајка осмогодишњег дечака, који је тешке повреде задобио на Божић! - Био је дефиле… »
Вести дана »
ВИДЕО Колико боли овај пораз Звезде? Бајерн нанео велики ударац црвено-белима
Нова пре 5 сатијош 5 повезаних
Преокрет у Црној Гори: Након дојаве о бомби, концерт се наставља, огласила се Анабела Атијас и разјаснила све
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане