Повезане вести

Ћерка Жизел Пелико: Носим "ментални терет", знам да ме је отац дрогирао, верујем и да сам била жртва силовања

Ћерка Жизел Пелико: Носим "ментални терет", знам да ме је отац дрогирао, верујем и да сам била жртва силовања

Еуроневс 11.01.2025
Францускиња Каролин Даријан, ћерка Жизел Пелико, коју је бивши супруг Доминик Пелико годинама дрогирао, силовао и у несвесном стању подводио другим мушкарцима, изјавила је да је сигурна да ју је отац дрогирао, као и да сумња… »
Страшна исповест ћерке мушкарца који је дрогирао жену: "Треба да умре, мислим да је и мене дрогирао"

Страшна исповест ћерке мушкарца који је дрогирао жену: "Треба да умре, мислим да је и мене дрогирао"

Курир 11.01.2025
Каролин Даријан, ћерка Францускиње Жизел Пелико, жртве масовног силовања, каже да њен отац треба да умре у затвору након што је осуђен на 20 година затвора. Доминик Пелико је дрогирао своју супругу Жизел и доводио мушкарце да… »
Ћерка Жизел Пелико о оцу: „Требало би да умре у затвору, он је опасан човек“

Ћерка Жизел Пелико о оцу: „Требало би да умре у затвору, он је опасан човек“

Н1 Инфо 11.01.2025
Каролин Даријан, ц́ерка Жизел Пелико, францускиње која је била жртва масовног силовања, рекла је за ББЦ да би њен отац требало да умре у затвору након што је осуђен на 20 година затвора јер је дрогирао своју жену да је силује… »
„Мој отац треба да умре у затвору“: Потресна исповест ћерке Жизел Пелико

„Мој отац треба да умре у затвору“: Потресна исповест ћерке Жизел Пелико

Нова 11.01.2025
Било је 20:25 у понедељак увече у новембру 2020. када је Каролин Даријан добила позив који је променио све. На другој страни слушалице била је њена мајка, Жизел Пелико. "Рекла ми је да је тог јутра открила да ју је мој отац… »
Потресна исповест ц́ерке Жизел Пелико: "Мој отац би требало да умре у затвору, он је опасан човек. Одлично је знао шта ради"…

Потресна исповест ц́ерке Жизел Пелико: "Мој отац би требало да умре у затвору, он је опасан човек. Одлично је знао шта ради"…

Блиц 11.01.2025
Каролин Даријан, ц́ерка Жизел Пелико, Францускиње која је била жртва масовног силовања, рекла је за ББЦ да би њен отац требало да умре у затвору након што је осуђен на 20 година затвора јер је дрогирао своју жену да је силује… »
„Мој отац треба да умре у затвору", каже за ББЦ ћерка Доминика и Жизел Пелико

Блиц 11.01.2025
Упозорење: У тексту су описи сексуалног злостављања. Било је 20:25 сати у понедељак увече у новембру 2020. године кад је Каролин Даријан примила позив који је променио све. На другом крају те телефонске везе била је њена… »

Радио 021 11.01.2025
Каролин Даријан је постала гласна заговорница жртава сексуалног насиља након суђења њеном оцу и 50-орици мушкараца који су годинама силовали њену мајку. Јефф Оверс/ББЦ Каролин је написала књигу о трауми њене породице -… »
"Мој отац треба да умре у затвору", каже за ББЦ ћерка Доминика и Жизел Пелико

"Мој отац треба да умре у затвору", каже за ББЦ ћерка Доминика и Жизел Пелико

НИН 11.01.2025
Упозорење: У тексту су описи сексуалног злостављања Било је 20:25 сати у понедељак увече у новембру 2020. године кад је Каролин Даријан примила позив који је променио све. На другом крају те телефонске везе била је њена… »
„Мој отац треба да умре у затвору“, каже за ББЦ ћерка Доминика и Жизел Пелико

Јужне вести 11.01.2025
Јефф Оверс/ББЦ Каролин је написала књигу о трауми њене породице – „Никад га више нећу звати тата“ Упозорење: У тексту су описи сексуалног злостављања Било је 20:25 сати у понедељак увече у новембру 2020. године кад је… »

Данас 11.01.2025
Упозорење: У тексту су описи сексуалног злостављања Било је 20:25 сати у понедељак увече у новембру 2020. године кад је Каролин Даријан примила позив који је променио све. На другом крају те телефонске везе била је њена… »

Вести дана »