Povezane vesti

Ćerka Žizel Peliko o ocu: „Trebalo bi da umre u zatvoru, on je opasan čovek“

Ćerka Žizel Peliko o ocu: „Trebalo bi da umre u zatvoru, on je opasan čovek“

N1 Info pre 55 minuta
Karolin Darijan, ćerka Žizel Peliko, francuskinje koja je bila žrtva masovnog silovanja, rekla je za BBC da bi njen otac trebalo da umre u zatvoru nakon što je osuđen na 20 godina zatvora jer je drogirao svoju ženu da je siluje zajedno sa… »
„Moj otac treba da umre u zatvoru", kaže za BBC ćerka Dominika i Žizel Peliko

BBC News pre 19 minuta
Karolin Darijan je postala glasna zagovornica žrtava seksualnog nasilja nakon suđenja njenom ocu i 50-orici muškaraca koji su godinama silovali njenu majku. Upozorenje: U tekstu su opisi seksualnog zlostavljanja Bilo je 20:25 sati u ponedeljak uveče u… »
„Moj otac treba da umre u zatvoru“: Potresna ispovest ćerke Žizel Peliko

„Moj otac treba da umre u zatvoru“: Potresna ispovest ćerke Žizel Peliko

Nova pre 1 sat
Bilo je 20:25 u ponedeljak uveče u novembru 2020. kada je Karolin Darijan dobila poziv koji je promenio sve. Na drugoj strani slušalice bila je njena majka, Žizel Peliko. "Rekla mi je da je tog jutra otkrila da ju je moj otac Dominik drogirao oko 10… »
Potresna ispovest ćerke Žizel Peliko: "Moj otac bi trebalo da umre u zatvoru, on je opasan čovek. Odlično je znao šta…

Potresna ispovest ćerke Žizel Peliko: "Moj otac bi trebalo da umre u zatvoru, on je opasan čovek. Odlično je znao šta…

Blic pre 2 sata
Karolin Darijan, ćerka Žizel Peliko, Francuskinje koja je bila žrtva masovnog silovanja, rekla je za BBC da bi njen otac trebalo da umre u zatvoru nakon što je osuđen na 20 godina zatvora jer je drogirao svoju ženu da je siluje zajedno sa… »

Radio 021 pre 4 sati
Karolin Darijan je postala glasna zagovornica žrtava seksualnog nasilja nakon suđenja njenom ocu i 50-orici muškaraca koji su godinama silovali njenu majku. Jeff Overs/BBC Karolin je napisala knjigu o traumi njene porodice - „Nikad ga više neću… »

Blic pre 4 sati
Upozorenje: U tekstu su opisi seksualnog zlostavljanja. Bilo je 20:25 sati u ponedeljak uveče u novembru 2020. godine kad je Karolin Darijan primila poziv koji je promenio sve. Na drugom kraju te telefonske veze bila je njena majka Žizel Peliko… »
„Moj otac treba da umre u zatvoru“, kaže za BBC ćerka Dominika i Žizel Peliko

Danas pre 5 sati
Upozorenje: U tekstu su opisi seksualnog zlostavljanja Bilo je 20:25 sati u ponedeljak uveče u novembru 2020. godine kad je Karolin Darijan primila poziv koji je promenio sve. Na drugom kraju te telefonske veze bila je njena majka Žizel Peliko… »

Južne vesti pre 5 sati
Jeff Overs/BBC Karolin je napisala knjigu o traumi njene porodice – „Nikad ga više neću zvati tata“ Upozorenje: U tekstu su opisi seksualnog zlostavljanja Bilo je 20:25 sati u ponedeljak uveče u novembru 2020. godine kad je Karolin Darijan… »
"Moj otac treba da umre u zatvoru", kaže za BBC ćerka Dominika i Žizel Peliko

"Moj otac treba da umre u zatvoru", kaže za BBC ćerka Dominika i Žizel Peliko

NIN pre 5 sati
Upozorenje: U tekstu su opisi seksualnog zlostavljanja Bilo je 20:25 sati u ponedeljak uveče u novembru 2020. godine kad je Karolin Darijan primila poziv koji je promenio sve. Na drugom kraju te telefonske veze bila je njena majka Žizel Peliko… »

Vesti dana »