Povezane vesti
Transrodna zvezda Granda dobila glavnu ulogu u filmu: Povukla se iz javnosti, pa preusmerila karijeru
Mondo pre 3 sata
Transrodna učesnica “Zvezda Granda” iz Slovenije Alina Juhart otkrila je da se oprobala i kao glumica. Transrodna učesnica "Zvezda Granda" iz Slovenije Alina Juhart, otkrila je da se oprobala i kao glumica. Pevačica se pojavila na snimanju muzičke… »
Transrodna pevačica Zvezda Granda dobila glavnu ulogu u filmu! Povukla se iz javnosti, a sada iznela nepoznate detalje iz…
Kurir pre 4 sati
Transrodna učesnica “ Zvezda Granda” iz Slovenije Alina Juhart otkrila je da se oprobala i kao glumica. Naime, pevačica se pojavila na snimanju muzičke emisije, a tom prilikom je progovorila o detaljima iz svog života. - Danas sam ovde kao… »
Transrodna pevačica otkrila da je dobila glavnu ulogu u filmu: Povukla se iz javnosti, a sada iznela nepoznate detalje iz…
Blic pre 5 sati
Transrodna učesnica “Zvezda Granda” iz Slovenije Alina Juhart otkrila je da se oprobala i kao glumica. Naime, pevačica se pojavila na snimanju muzičke emisije, a tom prilikom je progovorila o detaljima iz svog života. - Danas sam ovde kao… »
Vesti dana »
11 Mrtvih,: 300.000 evakuisanih Pakleni požari u Los Anđelesu ne prestaju, proglašena vanredna situacija: Hiljade zatvorenika učestvuje u gašenju vatrene stihije (foto)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Jokić "zaboravio" da nije igrao za Srbiju: Pobedili smo ih na Mundobasketu... Ups, ja nisam bio tamo!
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
FOTO, VIDEO: Kako je izgledao današnji protest studenata ispred zgrade BIA?
Radio 021 pre 1 satjoš 18 povezanih
Počeo sneg u Srbiji! Temperatura sve više pada, oglasio se RHMZ: Evo kako će biti narednih dana, u ovim delovima očekuje se da napada i do 15cm
Kurir pre 32 minutajoš 16 povezanih