Povezane vesti

Glumac poginuo u požarima u Los Anđelesu: Oglasila se njegova majka potresnim rečima

Glumac poginuo u požarima u Los Anđelesu: Oglasila se njegova majka potresnim rečima

B92 pre 6 minuta
Bivši dečiji glumac, Rori Kalum Sajks, poginuo je u razornim požarima u Los Anđelesu. Rori Kalum Sajks, 32, koji se tokom 1990-ih pojavljivao u britanskoj TV emisiji Kiddy Kapers, preminuo je u porodičnoj kući u Malibuu, Kalifornija, 8. januara… »
„Rekao mi je – mama, ostavi me“: Majka glumca koji je stradao u požaru u Los Anđelesu otkrila detalje tragedije

„Rekao mi je – mama, ostavi me“: Majka glumca koji je stradao u požaru u Los Anđelesu otkrila detalje tragedije

Nova pre 3 sata
Rori Kalum Sajks (32), bivši australijski dečji glumac, poginuo je u požarima koji već danima bukte u Los Anđelesu. Rori Kalum Sajks rođen je slep i imao je cerebralnu paralizu, a u trenutku kada je izbio požar, nalazio se u kući sa svojom majkom… »
"Nije bilo vode da ga spasim": Glumac (32) poginuo u požaru u Los Anđelesu, očajna majka otkrila detalje tragedije

"Nije bilo vode da ga spasim": Glumac (32) poginuo u požaru u Los Anđelesu, očajna majka otkrila detalje tragedije

Mondo pre 5 sati
Glumac Rori Sajks stradao u požaru u Los Anđelesu, potvrdila je njegova majka. Nekadašnji dečiji glumac (32) Rori Kalum Sajks poginuo je u požaru u Los Anđelesu. Tužnu vest saopštila je njegova majka otkrviši detalje tragedije. "Sa velikom tugom… »
Glumac izgoreo u požaru u Los Anđelesu

Glumac izgoreo u požaru u Los Anđelesu

Nova pre 5 sati
Rori Kalum Sajks (32), bivši australijski dečiji glumac, poginuo je u požarima koji već dva dana bukte u Los Anđelesu. On je ostao zarobljen u kući kada ju je požar zahvatio i spalio do temelja, prenosi britanski „The Sun“. Glumac je bolovao od… »

Vesti dana »