Povezane vesti
"Šta, šta mi je?! Ti misliš da sam mlada, da mogu sve. Ne ideš za sobom": Edita (30) otkrila da joj majka zamera haos koji…
Blic 11.01.2025
Pevačica Edita Aradinović priznaje da joj majka i dalje pomaže oko sređivanja stana, ali i da joj zamera kada u brzini ostavi haos u kući. Kako kaže, kad god se vrati sa puta uvek je sačeka očišćen stan. - Odem ja na put, napravim haos u stanu, generalno… »
"Šta, šta mi je? Ti mislis da sam ja mlada i da mogu sve" Edita otkrila kako izgleda svađa sa majkom, pevačica priznala…
Kurir 11.01.2025
Edita Aradinović priznaje da joj majka i dalje pomaže oko sređivanja stana, ali i da joj zamera kada u brzini ostavi haos u kući. Kako kaže, kad god se vrati sa puta uvek je sačeka očišćen stan. - Odem ja na put, napravim haos u stanu, generalno sam jako… »
Vesti dana »
Tramp: Si Đinping se raduje našem susretu i veoma je srećan zbog otvaranja Ormuza
Politika pre 12 minutajoš 19 povezanih
U Srbiju stižu pljuskovi i grmljavina: Evo kad počinje nevreme, a meteorolozi znaju i kakvo će vreme biti do polovine maja
Nova pre 42 minutajoš 15 povezanih
Konvoj tankera prolazi kroz Ormuz: Teheran: Moreuz neće ostati otvoren ako SAD nastave blokadu
RTS pre 17 minutajoš 18 povezanih
Kraj za Karija i družinu! Stef se propisno ispromašivao, Voriorsi ostali bez plej-ofa! Finiks ide na Oklahomu! (video)
Kurir pre 37 minutajoš 13 povezanih
Polumaratonskom trkom zvanično počeo 39. Beogradski maraton, evo zašto je istorijski
Telegraf pre 12 minutajoš 9 povezanih