Povezane vesti
"Šta, šta mi je?! Ti misliš da sam mlada, da mogu sve. Ne ideš za sobom": Edita (30) otkrila da joj majka zamera haos koji…
Blic 11.01.2025
Pevačica Edita Aradinović priznaje da joj majka i dalje pomaže oko sređivanja stana, ali i da joj zamera kada u brzini ostavi haos u kući. Kako kaže, kad god se vrati sa puta uvek je sačeka očišćen stan. - Odem ja na put, napravim haos u stanu, generalno… »
"Šta, šta mi je? Ti mislis da sam ja mlada i da mogu sve" Edita otkrila kako izgleda svađa sa majkom, pevačica priznala…
Kurir 11.01.2025
Edita Aradinović priznaje da joj majka i dalje pomaže oko sređivanja stana, ali i da joj zamera kada u brzini ostavi haos u kući. Kako kaže, kad god se vrati sa puta uvek je sačeka očišćen stan. - Odem ja na put, napravim haos u stanu, generalno sam jako… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 2 satajoš 25 povezanih
Studenti u blokadi proširili akciju prikupljanja potpisa za raspisivanje izbora i na dijasporu
Newsmax Balkans pre 44 minutajoš 46 povezanih
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 5 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Radio sto plus pre 44 minutajoš 28 povezanih
Saobraćajnica Požarevac-Veliko Gradište-Golubac gotova do novembra 2026, najavljuje Vučić
Nova ekonomija pre 2 satajoš 25 povezanih