Povezane vesti
"Šta, šta mi je?! Ti misliš da sam mlada, da mogu sve. Ne ideš za sobom": Edita (30) otkrila da joj majka zamera haos koji…
Blic 11.01.2025
Pevačica Edita Aradinović priznaje da joj majka i dalje pomaže oko sređivanja stana, ali i da joj zamera kada u brzini ostavi haos u kući. Kako kaže, kad god se vrati sa puta uvek je sačeka očišćen stan. - Odem ja na put, napravim haos u stanu, generalno… »
"Šta, šta mi je? Ti mislis da sam ja mlada i da mogu sve" Edita otkrila kako izgleda svađa sa majkom, pevačica priznala…
Kurir 11.01.2025
Edita Aradinović priznaje da joj majka i dalje pomaže oko sređivanja stana, ali i da joj zamera kada u brzini ostavi haos u kući. Kako kaže, kad god se vrati sa puta uvek je sačeka očišćen stan. - Odem ja na put, napravim haos u stanu, generalno sam jako… »
Vesti dana »
Nevreme juri ka Srbiji! Evo kada stižu kiša i sneg: Temperatura pada za 15 stepeni
Telegraf pre 39 minutajoš 19 povezanih
Prva runda borbe Crvene zvezde za Top 16 Lige Evrope: Plej-of crveno-belih počinje u Lilu
Euronews pre 9 minutajoš 18 povezanih
Tražili smrtnu kaznu, dobio doživotnu robiju: Pobuna došla glave bivšem predsedniku Južne Koreje
Mondo pre 18 minutajoš 12 povezanih
Sofronijević: Upisani prvi nelegalni objekti u okviru akcije "Svoj na svome", za sada bez pritužbi
Radio 021 pre 34 minutajoš 11 povezanih