Повезане вести

Конте: "Кварацхелија затражио да оде - разочаран сам"

Конте: "Кварацхелија затражио да оде - разочаран сам"

Б92 11.01.2025
Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је његов играч Хвича Кварацхелија затражио да напусти клуб и да је јако разочаран том одлуком. "Што се тиче Кваре (Кварацхелије), он је сад затражио од клуба да га продају… »
Конте разочаран: Кварацхелија напушта Наполи

Конте разочаран: Кварацхелија напушта Наполи

Спортски журнал 11.01.2025
Грузин би у Пари сен Жермену имао барем четири пута већу плату. Тренер Наполија Антонио Конте изјавио је данас да је његов играч Хвича Кварацхелија затражио да напусти клуб и да је јако разочаран том одлуком. - Што се тиче… »
Конте потпуно сломљен на конференцији јер најбољи играч зели да му оде из клуба: Велико разочарање за мене!

Конте потпуно сломљен на конференцији јер најбољи играч зели да му оде из клуба: Велико разочарање за мене!

Хот спорт 11.01.2025
Крај љубави Наполија и ХКвиче! Тренер Наполија Антонио Конте у јеку борбе за четврту титулу шампиона у историји клуба из града подно Везува тешка срца потврдио је да је најбољи играч екипе Хвича Кварацхелија жели да оде из… »
Антонио Конте: Квараскелија затражио да напусти клуб, јако сам разочаран

Антонио Конте: Квараскелија затражио да напусти клуб, јако сам разочаран

Данас 11.01.2025
Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је данас да је његов играч Хвича Квараскелија затражио да напусти клуб и да је јако разочаран том одлуком. – Што се тиче Кваре, он је сад затражио од клуба да га продају. Кажем вам… »
Конте потврдио, Кварацхелија затражио зимски трансфер, већ је све договорио!

Конте потврдио, Кварацхелија затражио зимски трансфер, већ је све договорио!

Спортске.нет 11.01.2025
Тренер Наполија Антонио Конте потврдио је данас да је Хвича Кварацхелија потврдио да жели да оде ове зиме! Као што је познато, италијански медији већ данима пишу о његовом могућем одласку, а сада је то потврдио и Конте… »
Конте потврдио: "Кварацхелија жели да иде, разочаран сам"

Конте потврдио: "Кварацхелија жели да иде, разочаран сам"

Б92 11.01.2025
Тренер Наполија Антонио Конте потврдио је да је најбољи играч екипе Хвича Кварацхелија затражио од клуба трансфер у јануарском прелазном року. Контеа овакав развој догађаја није изненадио, али га је разочарао јер ће, како ствари… »

Вести дана »