Povezane vesti

Konte razočaran: Kvarachelija napušta Napoli

Konte razočaran: Kvarachelija napušta Napoli

Sportski žurnal pre 3 sata
Gruzin bi u Pari sen Žermenu imao barem četiri puta veću platu. Trener Napolija Antonio Konte izjavio je danas da je njegov igrač Hviča Kvarachelija zatražio da napusti klub i da je jako razočaran tom odlukom. - Što se tiče Kvare, on je sad… »
Konte potpuno slomljen na konferenciji jer najbolji igrač zeli da mu ode iz kluba: Veliko razočaranje za mene!

Konte potpuno slomljen na konferenciji jer najbolji igrač zeli da mu ode iz kluba: Veliko razočaranje za mene!

Hot sport pre 4 sati
Kraj ljubavi Napolija i HKviče! Trener Napolija Antonio Konte u jeku borbe za četvrtu titulu šampiona u istoriji kluba iz grada podno Vezuva teška srca potvrdio je da je najbolji igrač ekipe Hviča Kvarachelija želi da ode iz ekipe, što ga je… »
Konte potvrdio, Kvarachelija zatražio zimski transfer, već je sve dogovorio!

Konte potvrdio, Kvarachelija zatražio zimski transfer, već je sve dogovorio!

Sportske.net pre 5 sati
Trener Napolija Antonio Konte potvrdio je danas da je Hviča Kvarachelija potvrdio da želi da ode ove zime! Kao što je poznato, italijanski mediji već danima pišu o njegovom mogućem odlasku, a sada je to potvrdio i Konte. "Kvarachelija je zatražio… »
Antonio Konte: Kvaraskelija zatražio da napusti klub, jako sam razočaran

Antonio Konte: Kvaraskelija zatražio da napusti klub, jako sam razočaran

Danas pre 4 sati
Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je danas da je njegov igrač Hviča Kvaraskelija zatražio da napusti klub i da je jako razočaran tom odlukom. – Što se tiče Kvare, on je sad zatražio od kluba da ga prodaju. Kažem vam bez brkanja… »
Konte potvrdio: "Kvarachelija želi da ide, razočaran sam"

Konte potvrdio: "Kvarachelija želi da ide, razočaran sam"

B92 pre 5 sati
Trener Napolija Antonio Konte potvrdio je da je najbolji igrač ekipe Hviča Kvarachelija zatražio od kluba transfer u januarskom prelaznom roku. Kontea ovakav razvoj događaja nije iznenadio, ali ga je razočarao jer će, kako stvari stoje, izgubiti… »

Vesti dana »