Povezane vesti

Konte: "Kvarachelija zatražio da ode - razočaran sam"

Konte: "Kvarachelija zatražio da ode - razočaran sam"

B92 pre 30 dana
Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je da je njegov igrač Hviča Kvarachelija zatražio da napusti klub i da je jako razočaran tom odlukom. "Što se tiče Kvare (Kvarachelije), on je sad zatražio od kluba da ga prodaju. Kažem vam bez… »
Konte razočaran: Kvarachelija napušta Napoli

Konte razočaran: Kvarachelija napušta Napoli

Sportski žurnal pre 30 dana
Gruzin bi u Pari sen Žermenu imao barem četiri puta veću platu. Trener Napolija Antonio Konte izjavio je danas da je njegov igrač Hviča Kvarachelija zatražio da napusti klub i da je jako razočaran tom odlukom. - Što se tiče Kvare, on je sad… »
Konte potpuno slomljen na konferenciji jer najbolji igrač zeli da mu ode iz kluba: Veliko razočaranje za mene!

Konte potpuno slomljen na konferenciji jer najbolji igrač zeli da mu ode iz kluba: Veliko razočaranje za mene!

Hot sport pre 30 dana
Kraj ljubavi Napolija i HKviče! Trener Napolija Antonio Konte u jeku borbe za četvrtu titulu šampiona u istoriji kluba iz grada podno Vezuva teška srca potvrdio je da je najbolji igrač ekipe Hviča Kvarachelija želi da ode iz ekipe, što ga je… »
Konte potvrdio, Kvarachelija zatražio zimski transfer, već je sve dogovorio!

Konte potvrdio, Kvarachelija zatražio zimski transfer, već je sve dogovorio!

Sportske.net pre 30 dana
Trener Napolija Antonio Konte potvrdio je danas da je Hviča Kvarachelija potvrdio da želi da ode ove zime! Kao što je poznato, italijanski mediji već danima pišu o njegovom mogućem odlasku, a sada je to potvrdio i Konte. "Kvarachelija je zatražio… »
Antonio Konte: Kvaraskelija zatražio da napusti klub, jako sam razočaran

Antonio Konte: Kvaraskelija zatražio da napusti klub, jako sam razočaran

Danas pre 30 dana
Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je danas da je njegov igrač Hviča Kvaraskelija zatražio da napusti klub i da je jako razočaran tom odlukom. – Što se tiče Kvare, on je sad zatražio od kluba da ga prodaju. Kažem vam bez brkanja… »
Konte potvrdio: "Kvarachelija želi da ide, razočaran sam"

Konte potvrdio: "Kvarachelija želi da ide, razočaran sam"

B92 pre 30 dana
Trener Napolija Antonio Konte potvrdio je da je najbolji igrač ekipe Hviča Kvarachelija zatražio od kluba transfer u januarskom prelaznom roku. Kontea ovakav razvoj događaja nije iznenadio, ali ga je razočarao jer će, kako stvari stoje, izgubiti… »

Vesti dana »