Повезане вести
"Ја сам тога свесна, али опет, тата ми је..." Ћерка Гоце Тржан о оцу Ивану Маринковићу, болне речи потресле јавност: "Све је…
Курир 11.01.2025
Певачица Гоца Тржан је са својим дугогодишњим изабраником Радомиром Новаковићем снима њихов породични ријалитији "Мој савршени брак", за телевизију К1, па су бројни детаљи из њиховог живота тако доступни јавности. Друштвеним… »
Ћерка Гоце Тржан проговорила о односу са Иваном Маринковићем: "Разочарао ме је, могло је све другачије"
Мондо 11.01.2025
Певачица Гоца Тржан из брака са бившим супругом, ријалити учесником Иваном Маринковићем добила је ћерку Лену. Лена се никада не експонира у јавност, а једном приликом је у Гоцином ријалитију "Мој савршен брак" причала о односу са… »
"Разочарао ме је, али опет...тата ми је" Гоцина ћерка проговорила о односу са својим оцем "Не разумем..."
Телеграф 11.01.2025
Препоручујемо. Певачица Гоца Тржан из брака са бившим супругом, ријалити учесником Иваном Маринковићем добила је ћерку Лену. Иако је Гоца избегавала више пута да о томе прича, њена ћерка се дотакла те теме у Гоцином ријалитију… »
„Могло је све да буде другачије, разочарао ме је“: Ћерка Гоце Тржан је овако коментарисала свог оца Ивана Маринковићу
Нова 11.01.2025
Певачица Гоца Тржан из брака са бившим супругом, ријалити учесником Иваном Маринковићем добила је ћерку Лену. Она се никада не експонира у јавност, а једном приликом је у Гоцином ријалитију „Мој савршен брак“ причала о односу са… »
"Разочарао ме је, али опет, тата ми је": Ћерка Гоце Тржан проговорила о односу са оцем Иваном Маринковићем: "Не разумем га..."…
Блиц 11.01.2025
Певачица Гоца Тржан из брака са бившим супругом, ријалити учесником Иваном Маринковићем добила је ћерку Лену. Она се никада не експонира у јавност, а једном приликом је у Гоцином ријалитију "Мој савршен брак" причала о односу са… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана