Povezane vesti

"Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je..." Ćerka Goce Tržan o ocu Ivanu Marinkoviću, bolne reči potresle javnost: "Sve…

"Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je..." Ćerka Goce Tržan o ocu Ivanu Marinkoviću, bolne reči potresle javnost: "Sve…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Goca Tržan je sa svojim dugogodišnjim izabranikom Radomirom Novakovićem snima njihov porodični rijalitiji "Moj savršeni brak", za televiziju K1, pa su brojni detalji iz njihovog života tako dostupni javnosti. Društvenim mrežama kruži… »
Ćerka Goce Tržan progovorila o odnosu sa Ivanom Marinkovićem: "Razočarao me je, moglo je sve drugačije"

Ćerka Goce Tržan progovorila o odnosu sa Ivanom Marinkovićem: "Razočarao me je, moglo je sve drugačije"

Mondo pre 3 sata
Pevačica Goca Tržan iz braka sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu. Lena se nikada ne eksponira u javnost, a jednom prilikom je u Gocinom rijalitiju "Moj savršen brak" pričala o odnosu sa ocem Ivanom… »
"Razočarao me je, ali opet...tata mi je" Gocina ćerka progovorila o odnosu sa svojim ocem "Ne razumem..."

"Razočarao me je, ali opet...tata mi je" Gocina ćerka progovorila o odnosu sa svojim ocem "Ne razumem..."

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Pevačica Goca Tržan iz braka sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu. Iako je Goca izbegavala više puta da o tome priča, njena ćerka se dotakla te teme u Gocinom rijalitiju "Moj savršen… »
„Moglo je sve da bude drugačije, razočarao me je“: Ćerka Goce Tržan je ovako komentarisala svog oca Ivana Marinkoviću

„Moglo je sve da bude drugačije, razočarao me je“: Ćerka Goce Tržan je ovako komentarisala svog oca Ivana Marinkoviću

Nova pre 5 sati
Pevačica Goca Tržan iz braka sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu. Ona se nikada ne eksponira u javnost, a jednom prilikom je u Gocinom rijalitiju „Moj savršen brak“ pričala o odnosu sa ocem. „Moglo… »
"Razočarao me je, ali opet, tata mi je": Ćerka Goce Tržan progovorila o odnosu sa ocem Ivanom Marinkovićem: "Ne razumem…

"Razočarao me je, ali opet, tata mi je": Ćerka Goce Tržan progovorila o odnosu sa ocem Ivanom Marinkovićem: "Ne razumem…

Blic pre 5 sati
Pevačica Goca Tržan iz braka sa bivšim suprugom, rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila je ćerku Lenu. Ona se nikada ne eksponira u javnost, a jednom prilikom je u Gocinom rijalitiju "Moj savršen brak" pričala o odnosu sa ocem. - Moglo je… »

Vesti dana »