Povezane vesti

"Ja odlučujem o svemu" Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima u novoj kući i Jeleni: Ona zna da mi…

"Ja odlučujem o svemu" Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima u novoj kući i Jeleni: Ona zna da mi…

Kurir pre 4 sati
Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, a tom prilikom istakao da mu je podrška supruge Jelene veoma važna, ali i otkrio da njihov sin Damjan priželjkuje brata ili sestri. „Prezadovoljan sam. Uvek sam zahvalan na onome što imam jer znam… »
Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima u novoj kući i Jeleni: "Ja odlučujem o svemu"

Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima u novoj kući i Jeleni: "Ja odlučujem o svemu"

Mondo pre 4 sati
Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, i otkrio da njihov sin Damjan priželjkuje brata ili sestru. Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, a tom prilikom istakao da mu je podrška supruge Jelene veoma važna, ali i otkrio da… »
"Ja odlučujem o svemu": Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima o novoj kući i supruzi Jeleni: "Ona zna…

"Ja odlučujem o svemu": Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima o novoj kući i supruzi Jeleni: "Ona zna…

Blic pre 5 sati
Pevač Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, a tom prilikom istakao da mu je podrška supruge Jelene veoma važna, ali i otkrio da njihov sin Damjan priželjkuje brata ili sestri. „Prezadovoljan sam. Uvek sam zahvalan na onome što imam… »

Vesti dana »