Povezane vesti
Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima u novoj kući i Jeleni: "Ja odlučujem o svemu"
Mondo 11.01.2025
Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, i otkrio da njihov sin Damjan priželjkuje brata ili sestru. Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, a tom prilikom istakao da mu je podrška supruge Jelene veoma važna, ali i otkrio da njihov… »
"Ja odlučujem o svemu": Sloba Radanović progovorio o proširenju porodice, radovima o novoj kući i supruzi Jeleni: "Ona zna da…
Blic 11.01.2025
Pevač Sloba Radanović sumirao je utiske o godini iza nas, a tom prilikom istakao da mu je podrška supruge Jelene veoma važna, ali i otkrio da njihov sin Damjan priželjkuje brata ili sestri. „Prezadovoljan sam. Uvek sam zahvalan na onome što imam jer znam… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 3 satajoš 2 povezane