Povezane vesti
"Ja sam tebe platio, moraš da pevaš" Šerif Konjević otkrio istinu o skandalu na romskom veselju: Ja znam da je alkohol…
Kurir 11.01.2025
Pevač Šerif Konjević imao je incident o kojem se naširoko pisalo, kada je na jednoj romskoj svadbi navodno došlo do neprijatne situacije u kojoj su on i njegova koleginica Nadica Ademov napadnuti. - Ja nisam čovek od incidenata, a kad su u pitanju… »
"Ja sam tebe platio, moraš da pevaš": Šerif Konjević doživeo skandal na privatnom veselju: "Kod mene tako ne može"
Blic 11.01.2025
Pevač Šerif Konjević progovorio je jednom prilikom o incidentu o kojem se pisalo 2022. godine kada je na jednoj romskoj svadbi navodno došlo do neprijatne situacije u kojoj su on i njegova koleginica Nadica Ademov napadnuti i otkrio šta je prava… »
Vesti dana »

„Pobeda, pobeda", odjekuje ispred RTS-a: Raspisan novi konkurs za članove Saveta REM-a
BBC News pre 38 minutajoš 52 povezane

Studenti organizuju skup ispred suda u znak podrške studentima u Novom Sadu
Niške vesti pre 4 satijoš 10 povezanih

U više gradova Srbije protesti podrške povređenima ispred novosadskog Fakulteta sporta, policiju optužuju za brutalnost
Slobodna Evropa pre 38 minutajoš 21 povezana

(BLOG) Kraj blokade RTS, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a – policija tukla studente u Novom Sadu
N1 Info pre 27 minutajoš 8 povezanih

Dekana DIF-a demonstranti jurili ulicama Novog Sada, vređali ga, psovali i gađali (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 85 povezanih