Povezane vesti
"Ja sam tebe platio, moraš da pevaš" Šerif Konjević otkrio istinu o skandalu na romskom veselju: Ja znam da je alkohol čudo…
Kurir 11.01.2025
Pevač Šerif Konjević imao je incident o kojem se naširoko pisalo, kada je na jednoj romskoj svadbi navodno došlo do neprijatne situacije u kojoj su on i njegova koleginica Nadica Ademov napadnuti. - Ja nisam čovek od incidenata, a kad su u pitanju ti… »
"Ja sam tebe platio, moraš da pevaš": Šerif Konjević doživeo skandal na privatnom veselju: "Kod mene tako ne može"
Blic 11.01.2025
Pevač Šerif Konjević progovorio je jednom prilikom o incidentu o kojem se pisalo 2022. godine kada je na jednoj romskoj svadbi navodno došlo do neprijatne situacije u kojoj su on i njegova koleginica Nadica Ademov napadnuti i otkrio šta je prava istina… »
Vesti dana »
Blic: EU prvi put razmatra posebnu vizu za vozače kamiona, sutra treba da bude objavljena
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Usvojeni Mrdićevi zakoni: Šta to znači za pravosuđe i da li će sve izmene moći da budu sprovedene
Insajder pre 2 satajoš 58 povezanih
Srbiju očekuje ledeni talas, snežna oluja je na putu! Ovo zahlađenje može iznenaditi sve, temperature padaju dramatično
Dnevnik pre 39 minutajoš 33 povezane
Glišić: Za zamenu stare vodovodne mreže u Srbiji potrebno pet milijardi evra
Politika pre 4 satijoš 5 povezanih
Nakon bujičnih poplava u pribojskim pograničnim selima počela sanacija puteva
PP media pre 49 minutajoš 24 povezane