Povezane vesti
"Ja sam tebe platio, moraš da pevaš" Šerif Konjević otkrio istinu o skandalu na romskom veselju: Ja znam da je alkohol čudo…
Kurir 11.01.2025
Pevač Šerif Konjević imao je incident o kojem se naširoko pisalo, kada je na jednoj romskoj svadbi navodno došlo do neprijatne situacije u kojoj su on i njegova koleginica Nadica Ademov napadnuti. - Ja nisam čovek od incidenata, a kad su u pitanju ti… »
"Ja sam tebe platio, moraš da pevaš": Šerif Konjević doživeo skandal na privatnom veselju: "Kod mene tako ne može"
Blic 11.01.2025
Pevač Šerif Konjević progovorio je jednom prilikom o incidentu o kojem se pisalo 2022. godine kada je na jednoj romskoj svadbi navodno došlo do neprijatne situacije u kojoj su on i njegova koleginica Nadica Ademov napadnuti i otkrio šta je prava istina… »
Vesti dana »
Selaković, član SNS koja je 14 godina na vlasti, optužio bivšu vlast za stanje u državi
Nova pre 24 minutajoš 64 povezane
Diplomatske tenzije: Iran optužuje Ukrajinu, Huti preuzeli napad na Saudijsku Arabiju
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 35 povezanih
Još sutra veoma toplo u Novom Sadu, a onda se temperatura polako penje do 38 stepeni
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih
(FOTO) Nizak vodostaj Dunava: Jedna od najvećih evropskih reka negde izgleda kao bara, a i kao Sahara
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Posledice štrajka grčkih carinika: Gužve na granicama potrajaće tokom dana
Naslovi.ai pre 5 satijoš 33 povezane