Povezane vesti

„Imala sam nekoliko mladeža koji su mi uklonjeni“: Ana Stanić progovorila o zdravstvenom stanju

„Imala sam nekoliko mladeža koji su mi uklonjeni“: Ana Stanić progovorila o zdravstvenom stanju

Nova pre 1 sat
Pevačica Ana Stanić kaže da je nekoliko puta posetila lekare, a sve zbog toga što su morali da joj uklone nekoliko mladeža koji su joj bili sumnjivi. Naime, Ana Stanić je jednom prilikom ispričala da se redovno kontroliše, kao i da je važno za… »
"Uklonjeni su, često radim analize" Ana Stanić na vreme reagovala i sprečila veliki problem, a sad progovorila o svemu: Ako…

"Uklonjeni su, često radim analize" Ana Stanić na vreme reagovala i sprečila veliki problem, a sad progovorila o svemu: Ako…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Ana Stanić nekoliko puta je posećivala lekara, a sve zbog toga što su morali da joj uklone mladeže koji su joj bili "sumnjivi". Kako kaže, veoma je odgovorna kada je u pitanju zdravlje, te se redovno kontroliše, kako bi u svakoj situaciji… »
"Nekoliko mladeža su mi uklonili, stalno se kontrolišem" Pevačica otkrila sa kakvim se problemom susrela: "otac me je…

"Nekoliko mladeža su mi uklonili, stalno se kontrolišem" Pevačica otkrila sa kakvim se problemom susrela: "otac me je…

Blic pre 5 sati
Pevačica Ana Stanić kaže da je nekoliko puta posetila lekare, a sve zbog toga što su morali da joj uklone nekoliko mladeža koji su joj bili sumnjivi. Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala da se redovno kontroliše, kao i da je važno za sve… »

Vesti dana »