Povezane vesti
„Imala sam nekoliko mladeža koji su mi uklonjeni“: Ana Stanić progovorila o zdravstvenom stanju
Nova 11.01.2025
Pevačica Ana Stanić kaže da je nekoliko puta posetila lekare, a sve zbog toga što su morali da joj uklone nekoliko mladeža koji su joj bili sumnjivi. Naime, Ana Stanić je jednom prilikom ispričala da se redovno kontroliše, kao i da je važno za sve što se… »
"Nekoliko mladeža su mi uklonili, stalno se kontrolišem" Pevačica otkrila sa kakvim se problemom susrela: "otac me je…
Blic 11.01.2025
Pevačica Ana Stanić kaže da je nekoliko puta posetila lekare, a sve zbog toga što su morali da joj uklone nekoliko mladeža koji su joj bili sumnjivi. Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala da se redovno kontroliše, kao i da je važno za sve što se… »
Vesti dana »
Na Filozofskom u Novom Sadu od jutros mirno: Studenti novosadskog Univerziteta izglasali bojkot nastave
NIN pre 31 minutajoš 42 povezane
Novosadski studenti izglasali bojkot nastave, protest u 17 časova ispred Filozofskog
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 32 povezane
Tramp ispalio čitav baraž lažnih tvrdnji u Davosu: Jedna netačna izjava o Kini vidi se čak iz svemira
Blic pre 6 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 1 satjoš 24 povezane