Povezane vesti
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice: Neka jednom neko kaže - kriv sam
Radio 021 11.01.2025
Dva i po meseca prošla su od tragedije u Novom Sadu, a majka 27-godišnjeg Stefana Hrke, stradalog u padu nadstrešnice, ponavlja isto pitanje - ko je odgovoran? Dijana Hrka u intervjuu za N1 kaže da joj i posle podizanja optužnice deluje kao da se neko… »
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice: Naš sistem nas ubija, neka jednom neko kaže – kriv sam
N1 Info 11.01.2025
Dva i po meseca prošla su od tragedije u Novom Sadu, a majka 27-godišnjeg Stefana Hrke, stradalog u padu nadstrešnice, ponavlja isto pitanje - ko je odgovoran? Dijana Hrka u intervjuu za N1 kaže da joj i posle podizanja optužnice deluje kao da se neko… »
Majka poginulog: Naš sistem nas ubija, neka jednom neko kaže – kriv sam
Novi magazin 11.01.2025
Majka mladića poginulog u padu nadstrešnice: Naš sistem nas ubija, neka jednom neko kaže – kriv sam
N1 Info 11.01.2025
Vesti dana »
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih
Nevreme stiglo do severa Vojvodine, RHMZ upozorava: Olujni sistem večeras nad većim delom Srbije
RTS pre 33 minutajoš 70 povezanih
Jaćimović ide u zatvor zbog kazni koje osporava: "Nisam kriv, nisam imao mogućnost da se žalim"
N1 Info pre 7 satijoš 5 povezanih
Poginulo troje ljudi u sudaru katamarana i jedrilice kod hrvatske obale, za jednom osobom se traga
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih