Povezane vesti
Zakerberg: Vlada SAD da spreči EU u kažnjavanju američkih tehnoloških kompanija
N1 Info 11.01.2025
Vlada SAD pod predsednikom Donaldom Trampom trebalo bi da interveniše, kako bi sprečila Evropsku uniju da kažnjava američke tehnološke kompanije zbog kršenja antimonopolskih pravila, izjavio je izvršni direktor kompanije Meta Mark Zakerberg. „Mislim da… »
Zakerberg: Tramp da nas zaštiti od Evropske unije
Insajder 11.01.2025
Vlada SAD pod predsednikom Donaldom Trampom trebalo bi da interveniše, kako bi sprečila Evropsku uniju da kažnjava američke tehnološke kompanije zbog kršenja antimonopolskih pravila, izjavio je izvršni direktor kompanije Meta Mark Zakerberg. 'Mislim da… »
Vesti dana »
Kako se u Kragujevcu pripremaju za miting SNS-a u Beogradu: Sve je isto k’o i ranije, ali i nije…
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zgodna supruga u prvom redu, Breskvica u uskoj haljini, a ona sa golim ramenima: Na koncertu Magla benda pevačice kao sa modne piste da su sišle, niko ne zna gde da gleda (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Potreban je novac da se ubijaju loši momci" Hegset: "Što se tiče 200 milijardi dolara, mislim da bi se taj broj mogao promeniti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić: Očekujem važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije, sutra u podne saopštavamo sve mere
Danas pre 2 satajoš 1 povezana