Povezane vesti

Fico: Umoran sam od toga da Zelenski putuje Evropom „proseći i ucenjujući“

Nova pre 14 dana
Slovački premijer Robert Fico oštro je kritikovao Ukrajinu kao nepouzdanog partnera i rekao da je umoran od toga da njen predsednik Volodimir Zelenski putuje Evropom "proseći i ucenjujući". Fico je to rekao u govoru na parlamentarnom odboru, a snimak… »

N1 Info pre 14 dana
Slovački premijer Robert Fico oštro je kritikovao Ukrajinu kao nepouzdanog partnera i rekao da je umoran od toga da njen predsednik Volodimir Zelenski putuje Evropom "proseći i ucenjujući". Fico je to rekao u govoru na parlamentarnom odboru, a snimak… »
"Putuje Evropom, prosi i ucenjuje druge, to mora da prestane": Fico žestoko izvređao Zelenskog!

"Putuje Evropom, prosi i ucenjuje druge, to mora da prestane": Fico žestoko izvređao Zelenskog!

Mondo pre 14 dana
Fico je ovo rekao u govoru na parlametnarnom odboru, čiji je snimak objavio na svojoj Fejsbuk stranici. Slovački premijer Robert Fico kritikovao je Ukrajinu kao nepouzdanog partnera, dodavši da je umoran od toga da predsednik Volodimir Zelenski putuje… »
Fico udario na Zelenskog! Prosjačenje i ucenjivanje moraju prestati

Fico udario na Zelenskog! Prosjačenje i ucenjivanje moraju prestati

Pravda pre 14 dana
Slovački premijer Robert Fico oštro je kritikovao ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, nazvavši ga „prosjakom i ucenjivačem“. U svojoj izjavi, Fico je rekao da je Zelenski poznat po tome što „trči po Evropi, prosi i ucenjuje, tražeći… »

Vesti dana »