Повезане вести
Фицо: Уморан сам од тога да Зеленски путује Европом „просећи и уцењујући“
Нова 11.01.2025
Словачки премијер Роберт Фицо оштро је критиковао Украјину као непоузданог партнера и рекао да је уморан од тога да њен председник Володимир Зеленски путује Европом "просећи и уцењујући". Фицо је то рекао у говору на… »
Фицо: Уморан сам од тога да Зеленски путује Европом „просећи и уцењујући“
Н1 Инфо 11.01.2025
Словачки премијер Роберт Фицо оштро је критиковао Украјину као непоузданог партнера и рекао да је уморан од тога да њен председник Володимир Зеленски путује Европом "просећи и уцењујући". Фицо је то рекао у говору на… »
"Путује Европом, проси и уцењује друге, то мора да престане": Фицо жестоко извређао Зеленског!
Мондо 11.01.2025
Фицо је ово рекао у говору на парламетнарном одбору, чији је снимак објавио на својој Фејсбук страници. Словачки премијер Роберт Фицо критиковао је Украјину као непоузданог партнера, додавши да је уморан од тога да председник… »
Фицо ударио на Зеленског! Просјачење и уцењивање морају престати
Правда 11.01.2025
Словачки премијер Роберт Фицо оштро је критиковао украјинског председника Владимира Зеленског, назвавши га „просјаком и уцењивачем“. У својој изјави, Фицо је рекао да је Зеленски познат по томе што „трчи по Европи, проси и… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 19 минутајош 93 повезане
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана