Повезане вести

Позната глумица се расплакала усред интервјуа на згаришту: "Пријатељица се није спасила из ла-а"

Позната глумица се расплакала усред интервјуа на згаришту: "Пријатељица се није спасила из ла-а"

Мондо 11.01.2025
Џенифер Гарнер није крила очај због разарајућег пожара који је обрисао пола Лос Анђелеса. Глумица Џенифер Гарнеррасплакала се усред разговора с новинарком МСНБЦ-ја, Кејти Тур. У видеу објављеном на Јутјубу признала је, да је… »
Глумица Џенифер Гарнер изгубила пријатељицу у пожару у Калифорнији: "Осећам се скоро кривом док шетам својом кућом"

Глумица Џенифер Гарнер изгубила пријатељицу у пожару у Калифорнији: "Осећам се скоро кривом док шетам својом кућом"

Еуроневс 11.01.2025
Америчка глумица Џенифер Гарнер изјавила је да је једна њена пријатељица погинула у пожарима у Лос Анђелесу. "Превише је грозно да бих о томе причала...Не осећам да треба да причам о њој, али да, изгубила сам пријатељицу… »
Холивудска глумица се расплакала усред интервјуа: "Најбоља пријатељица ми је погинула у пожару" ФОТО

Холивудска глумица се расплакала усред интервјуа: "Најбоља пријатељица ми је погинула у пожару" ФОТО

Б92 11.01.2025
Глумица Џенифер Гарнер расплакала се усред разговора с новинарком МСНБЦ-ја, Кејти Тур. У видеу објављеном на Јутјубу признала је да је због пожара у Лос Анђелесу изгубила пријатељицу. "Није успела да изађе на време. Срце ми… »

Вести дана »