Povezane vesti
ABA liga: Laka pobeda Partizana protiv Borca u Čačku
Danas 11.01.2025
Košarkaši Partizana lako su pobedili Borac u gostima rezultatom 89:60 (26:14, 17:18, 26:18, 20:10) u 16. kolu ABA lige. Na početku meča dominirao je centar Partizana Balša Koprivica koji je zahvaljujući seriji zakucavanja brzo stigao do dvocifrenog… »
Balša Koprivica nezaustavljiv u reketu Borca (VIDEO)
Danas 11.01.2025
Košarkaši Partizana gostuju Borcu u Čačku u 16. kolu ABA lige, a na poluvremenu vode rezultatom 43:32. Ne igraju impresivno izabranici Željka Obradovića, ali su dobri onoliko koliko je potrebno da bi imali stabilnu prednost. Istu je kreirao centar Balša… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 13 minutajoš 1 povezana