Povezane vesti
Miloša Bikovića polili vodom: Glumac briljira u filmu "Sluga 2": Svima za oko zapala scena gde neprepoznatljiv leži na klupi
Blic 12.01.2025
Glumac Miloš Biković igra u nastavku filma "Sluga 2", a kao što je moglo da se vidi u najavi za film, Miloša u jednom momentu na klupi polivaju vodom, te je mnogima u prvi mah zbog odeće koju je nosio, delovao neprepoznatljivo. Naime, Miloš je ogrnut… »
"Prvo sam odbio, ali su me nagovorili": Miloš Biković o ulozi sluge u popularnom filmu: "Kada bi me više plaćali, možda bih…
Blic 11.01.2025
Filmska priča “Sluga 2” pod rediteljskom palicom Klima Šipenka, prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je, sticajem neverovatnih okolnosti… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 19 minutajoš 41 povezana

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 24 minutajoš 134 povezane

Proneverio 3,5 miliona dinara: Saslušan uhapšeni radnik Ministarstva za rad
Mondo pre 49 minutajoš 24 povezane