Povezane vesti
Miloša Bikovića polili vodom: Glumac briljira u filmu "Sluga 2": Svima za oko zapala scena gde neprepoznatljiv leži na klupi
Blic 12.01.2025
Glumac Miloš Biković igra u nastavku filma "Sluga 2", a kao što je moglo da se vidi u najavi za film, Miloša u jednom momentu na klupi polivaju vodom, te je mnogima u prvi mah zbog odeće koju je nosio, delovao neprepoznatljivo. Naime, Miloš je… »
"Prvo sam odbio, ali su me nagovorili": Miloš Biković o ulozi sluge u popularnom filmu: "Kada bi me više plaćali, možda…
Blic 11.01.2025
Filmska priča “Sluga 2” pod rediteljskom palicom Klima Šipenka, prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je, sticajem… »
Vesti dana »

Opozicija i građani u Leskovcu ispred pozorišta skandiraju “Vučiću odlazi”, policiju pitaju koga štiti
Jugmedia pre 15 minutajoš 42 povezane

Novi Sad proglasio 23. mart Danom žalosti zbog smrti Vukašina Crnčevića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Insajder pre 3 satajoš 15 povezanih

Puštena na slobodu tri studenta koja su privedena sinoć nakon nemira na protestu u Nišu
Danas pre 51 minutajoš 14 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski dronovi napali Zaporožje i Kijev, ima poginulih i ranjenih; Vitkof: Krim i "četiri regiona" ključni za rešavanje rata
RTV pre 3 satajoš 15 povezanih

Piksi otkrio ko će biti kapiten pred ključni meč Srbije, samo jedan fudbaler je siguran u prvoj postavi
Nova pre 16 minutajoš 14 povezanih