Povezane vesti
Zelenski zahvalio partnerima na pooštravanju sankcija protiv Rusije
NIN 12.01.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na pooštravanju sankcija Rusiji ove nedelje. "Udar sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na tome", rekao… »
Zelenski zahvalio partnerima na jačanju sankcija protiv Rusije
Vesti online 12.01.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na jačanju sankcija Rusiji ove nedelje. – Napad sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na tome – rekao je… »
Zelenski zahvalio partnerima na jačanju sankcija protiv Rusije
Blic 12.01.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na jačanju sankcija Rusiji ove nedelje. - Napad sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na tome - rekao je… »
Volodimir Zelenski zahvalio saveznicima na jačanju sankcija protiv Rusije
Telegraf 12.01.2025
Preporučujemo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na jačanju sankcija Rusiji ove nedelje. "Napad sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na… »
Vesti dana »

IZRAELSKO-IRANSKI SUKOB Tramp: Rok od dve nedelje "maksimalan" za odlučivanje o učešću SAD o napadu na Iran
RTV pre 36 minutajoš 1 povezana

Danas počinje letnji red vožnje u Beogradu: Evo kako ćete najbrže dolaziti do Ade Ciganlije
Blic pre 21 minutajoš 2 povezane

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana