Povezane vesti

Zelenski zahvalio partnerima na pooštravanju sankcija protiv Rusije

Zelenski zahvalio partnerima na pooštravanju sankcija protiv Rusije

NIN 12.01.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na pooštravanju sankcija Rusiji ove nedelje. "Udar sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na tome"… »
Zelenski zahvalio partnerima na jačanju sankcija protiv Rusije

Vesti online 12.01.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na jačanju sankcija Rusiji ove nedelje. – Napad sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na tome –… »

Blic 12.01.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na jačanju sankcija Rusiji ove nedelje. - Napad sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima na tome - rekao… »
Volodimir Zelenski zahvalio saveznicima na jačanju sankcija protiv Rusije

Volodimir Zelenski zahvalio saveznicima na jačanju sankcija protiv Rusije

Telegraf 12.01.2025
Preporučujemo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Japanu i Italiji na jačanju sankcija Rusiji ove nedelje. "Napad sankcija ove nedelje je dobra stvar, zahvalan sam našim partnerima… »

Vesti dana »