Povezane vesti

(Video) Veljko Ražnatović se probudio u cik zore: Oko njega sneg, a on oduševio potezom rano ujutru: "Ajmooo"

(Video) Veljko Ražnatović se probudio u cik zore: Oko njega sneg, a on oduševio potezom rano ujutru: "Ajmooo"

Blic pre 34 minuta
Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, poranio je po ovom zimskom danu i odmah krenuo na trčanje. Kapa na glavi, zimska jakna, a oko njena napadao sneg. "Ajmoo" - bodrio je Veljko sebe, dok je na storiju označio… »
"Dotakao sam dno..." Velika ispovest Veljka Ražnatovića, nikad iskreniji o majci, zetu i ženi: "Bogdana sme još jednom da…

"Dotakao sam dno..." Velika ispovest Veljka Ražnatovića, nikad iskreniji o majci, zetu i ženi: "Bogdana sme još jednom da…

Kurir pre 28 minuta
Mladi bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, prvi put je izneo u javnost brojne stvari vezane za svoj život i porodicu. Progovorio je i o odnosu svoje majke sa njegovom decom, sinovima Željkom i Krstanom. Poznato je da… »
"Dotakao sam dno": Velika ispovest Veljka Ražnatovića, iskreno o ženi, sestri i zetu: "Bogdana sme još jednom da zatrudni"

"Dotakao sam dno": Velika ispovest Veljka Ražnatovića, iskreno o ženi, sestri i zetu: "Bogdana sme još jednom da zatrudni"

Blic pre 4 sati
Veljko Ražnatović progovorio je o svojoj porodici, supruzi Bogdani Ražnatović sa kojom je dobio tri sina, ali i sestri Anastasiji koja živi u Španiji sa suprugom fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Veljko je otvoreno progovorio i o ženi Bogdani koja je… »
"Dotakao sam dno": Veljko Ražnatović otkrio da ga vera spasila, spomenuo Bogdanu i četvrto dete

"Dotakao sam dno": Veljko Ražnatović otkrio da ga vera spasila, spomenuo Bogdanu i četvrto dete

Mondo pre 4 sati
Bokser Veljko Ražnatović iskreno o porodici i problemima s kojima se suočavao. Bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, gostovao je u jednom podkastu gde je prvi put otkrio detalje vezane za svoj život i porodicu… »

Vesti dana »

Nedelja pred nama ledena

Nedelja pred nama ledena

Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Američke sankcije za rusku naftu za NIS - šta je sve nejasno

Američke sankcije za rusku naftu za NIS - šta je sve nejasno

BBC News pre 52 minutajoš 12 povezanih