Повезане вести
Ово је више од издаје, Сара Рељић признаје: Преварио ме је са мушкарцем, он је јавна личност
Свет & Скандал 12.01.2025
Сара Рељић о бившем партнеру проговорила Певачица Сара Рељић недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Она је детаље из свог приватног живота поделила са јавношћу, па је признала да је била са човеком који ју је… »
„Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем“: Српска певачица (28) шокирала признањем о бившем партнеру
Нова 12.01.2025
Српска певачица Сара Рељић (28) недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Сара Рељић је тада открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем… »
"Преварио ме са девојком, а онда и са мушкарцем" Наша певачица шокирала нацију призњањем о бившем дечку: Он је јавна личност!…
Курир 12.01.2025
Српска певачица Сара Рељић (28) недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Наиме, Сара је тада открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем… »
"Слагао је мене и нацију! Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем": Српска певачица (28) шокирала признањем о…
Блиц 12.01.2025
Српска певачица Сара Рељић (28) недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Наиме, Сара је тада открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем… »
Вести дана »
Настављена седница Скупштине, посланици расправљају о кандидатима за чланове Савета РЕМ
Бета пре 1 сатјош 51 повезана
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 51 минутајош 45 повезаних
Гроси: Постигнут договор о локалном прекиду ватре у зони нуклеарке Запорожје;Украјинци спасли војника помоћу робота
РТС пре 32 минутајош 33 повезане
Нове максималне цене горива у Србији и повлачење понуде Гунвора за Лукоил
Наслови.аи пре 32 минутајош 43 повезане