Повезане вести
Ово је више од издаје, Сара Рељић признаје: Преварио ме је са мушкарцем, он је јавна личност
Свет & Скандал 12.01.2025
Сара Рељић о бившем партнеру проговорила Певачица Сара Рељић недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Она је детаље из свог приватног живота поделила са јавношћу, па је признала да је била са човеком који ју је… »
„Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем“: Српска певачица (28) шокирала признањем о бившем партнеру
Нова 12.01.2025
Српска певачица Сара Рељић (28) недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Сара Рељић је тада открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем… »
"Преварио ме са девојком, а онда и са мушкарцем" Наша певачица шокирала нацију призњањем о бившем дечку: Он је јавна личност!…
Курир 12.01.2025
Српска певачица Сара Рељић (28) недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Наиме, Сара је тада открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем… »
"Слагао је мене и нацију! Преварио ме је са девојком, а онда и са мушкарцем": Српска певачица (28) шокирала признањем о…
Блиц 12.01.2025
Српска певачица Сара Рељић (28) недавно је шокирала информацијама о бившем партнеру. Наиме, Сара је тада открила да је њен бивши дечко слагао како њу, тако и нацију, и да ју је преварио прво са девојком, а онда и са мушкарцем… »
Вести дана »
Троје активиста у Новом Саду задржано преко ноћи у полицији, терете се за непристојно понашање
Недељник пре 1 сатјош 18 повезаних
Богдановић постигао 12 поена у поразу Лос Анђелес Клиперса од Финикса
Недељник пре 2 сатајош 18 повезаних
Гунвор одустао од куповине руског Лукоила због САД: Велики преокрет, ево шта се десило
Курир пре 6 минутајош 11 повезаних
Сумњив пакет са прахом у бази "Ендруз" – више особа се разболело, Трамп боравио тамо дан раније
РТС пре 2 сатајош 13 повезаних