Povezane vesti
Ovo je više od izdaje, Sara Reljić priznaje: Prevario me je sa muškarcem, on je javna ličnost
Svet & Skandal 12.01.2025
Sara Reljić o bivšem partneru progovorila Pevačica Sara Reljić nedavno je šokirala informacijama o bivšem partneru. Ona je detalje iz svog privatnog života podelila sa javnošću, pa je priznala da je bila sa čovekom koji ju je prevario, prvo sa devojkom… »
„Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem“: Srpska pevačica (28) šokirala priznanjem o bivšem partneru
Nova 12.01.2025
Srpska pevačica Sara Reljić (28) nedavno je šokirala informacijama o bivšem partneru. Sara Reljić je tada otkrila da je njen bivši dečko slagao kako nju, tako i naciju, i da ju je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem. – Jedan moj bivši… »
"Prevario me sa devojkom, a onda i sa muškarcem" Naša pevačica šokirala naciju priznjanjem o bivšem dečku: On je javna ličnost!…
Kurir 12.01.2025
Srpska pevačica Sara Reljić (28) nedavno je šokirala informacijama o bivšem partneru. Naime, Sara je tada otkrila da je njen bivši dečko slagao kako nju, tako i naciju, i da ju je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem. - Jedan moj bivši… »
"Slagao je mene i naciju! Prevario me je sa devojkom, a onda i sa muškarcem": Srpska pevačica (28) šokirala priznanjem o…
Blic 12.01.2025
Srpska pevačica Sara Reljić (28) nedavno je šokirala informacijama o bivšem partneru. Naime, Sara je tada otkrila da je njen bivši dečko slagao kako nju, tako i naciju, i da ju je prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem. - Jedan moj bivši… »
Vesti dana »
Dobili su ne samo bitku nego i rat za Oskara: Velika pobeda filma 'Jedna bitka za drugom'
BBC News pre 58 minutajoš 41 povezana
Brate, ti si baš pao sa Marsa! Ameri se žestoko obrukali kad su trebali da se poklone Arini Sabalenki
Večernje novosti pre 13 minutajoš 24 povezane
Posle hladnog jutra sunčano i toplo, temperatura do 14 stepeni
Glas Zaječara pre 3 minutajoš 15 povezanih
Tramp udario na saveznike: Pomagali smo vam oko Ukrajine, sada je red na vas!
Pravda pre 53 minutajoš 13 povezanih
Danas radovi na petlji Orlovača! Biće zatvoreno za saobraćaj: Ovo je alternativni put
Blic pre 38 minutajoš 9 povezanih