Povezane vesti

Porodila se i odmah smršala 25 kilograma: Voditeljka imala problem sa otocima, a ovako situaciju drži pod kontrolom

Porodila se i odmah smršala 25 kilograma: Voditeljka imala problem sa otocima, a ovako situaciju drži pod kontrolom

Blic pre 1 sat
Voditeljka Jovana Joksimović na svet je donela troje dece, a odmah nakon toga je smršala 25 kilograma. Naime, Jovana je ranije ispričala da je imala problem kilažom i da nije vodila računa o tome koliko slatkiša jede, pa je sve to morala da stavi… »
"Bila sam puna vode i ogroman stomak" Jovana Joksimović smršala čak 25 KG, a jednog se nikako ne odriče!

"Bila sam puna vode i ogroman stomak" Jovana Joksimović smršala čak 25 KG, a jednog se nikako ne odriče!

Kurir pre 1 sat
Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših, ali i najzgodnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni. Iako se čak tri puta porađala ona i dalje ima liniju kojom može da se pohvali. Jovana je svojevremeno otkrila da se u trudnoći ugojila… »
"Imam i ja celulit, Filip me opomene, trudim se da rešim taj problem": Ovako je Aleksandra Prijović smršala 23 kilograma -…

"Imam i ja celulit, Filip me opomene, trudim se da rešim taj problem": Ovako je Aleksandra Prijović smršala 23 kilograma -…

Blic pre 5 sati
Aleksandra Prijović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni i izgleda nikad bolje. Međutim, Aleksandra je nakon porođaja kuburila sa viškom kilograma, a uz redukovanu ishranu je uspela da liniju dovede do savršenstva i… »
Prijovićka izbacila ove 4 namirnice i smršala 23 kilograma: Za 3 meseca stesala liniju, a zbog jedne stvari je Filip stalno…

Prijovićka izbacila ove 4 namirnice i smršala 23 kilograma: Za 3 meseca stesala liniju, a zbog jedne stvari je Filip stalno…

Kurir pre 5 sati
Aleksandra Prijović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni i izgleda nikad bolje. Međutim, Aleksandra je nakon porođaja kuburila sa viškom kilograma, a uz redukovanu ishranu je uspela da liniju dovede do savršenstva i… »
"Imam i ja celulit, Filip me opomene": Aleksandra Prijović se "istopila" za 3 meseca, smršala 23 kilograma

"Imam i ja celulit, Filip me opomene": Aleksandra Prijović se "istopila" za 3 meseca, smršala 23 kilograma

Mondo pre 4 sati
Aleksandra Prijović otkrila da, iako je sada mršava, "muči muku" kao i sve druge žene. Pevačica Aleksandra Prijović, koja je nedavno završila turneju "Od istoka do zapada" u beogradskoj Areni, otkrila je ranje da se u trudnoći ugojila 23… »

Vesti dana »