Povezane vesti
Porodila se i odmah smršala 25 kilograma: Voditeljka imala problem sa otocima, a ovako situaciju drži pod kontrolom
Blic 12.01.2025
Voditeljka Jovana Joksimović na svet je donela troje dece, a odmah nakon toga je smršala 25 kilograma. Naime, Jovana je ranije ispričala da je imala problem kilažom i da nije vodila računa o tome koliko slatkiša jede, pa je sve to morala da stavi pod… »
"Bila sam puna vode i ogroman stomak" Jovana Joksimović smršala čak 25 KG, a jednog se nikako ne odriče!
Kurir 12.01.2025
Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših, ali i najzgodnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni. Iako se čak tri puta porađala ona i dalje ima liniju kojom može da se pohvali. Jovana je svojevremeno otkrila da se u trudnoći ugojila oko 25… »
"Imam i ja celulit, Filip me opomene, trudim se da rešim taj problem": Ovako je Aleksandra Prijović smršala 23 kilograma - Za…
Blic 12.01.2025
Aleksandra Prijović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni i izgleda nikad bolje. Međutim, Aleksandra je nakon porođaja kuburila sa viškom kilograma, a uz redukovanu ishranu je uspela da liniju dovede do savršenstva i smrša 23… »
"Imam i ja celulit, Filip me opomene": Aleksandra Prijović se "istopila" za 3 meseca, smršala 23 kilograma
Mondo 12.01.2025
Aleksandra Prijović otkrila da, iako je sada mršava, "muči muku" kao i sve druge žene. Pevačica Aleksandra Prijović, koja je nedavno završila turneju "Od istoka do zapada" u beogradskoj Areni, otkrila je ranje da se u trudnoći ugojila 23 kilograma, kao i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 24 minutajoš 21 povezana
Potpuna dominacija u Superboulu: Sihoksi pregazili Patriotse u prazniku američkog sporta!
Hot sport pre 34 minutajoš 20 povezanih
Marija Korina Mačado: Opozicionar otet nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora
Danas pre 20 minutajoš 14 povezanih
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 12 povezanih