Повезане вести

Породила се и одмах смршала 25 килограма: Водитељка имала проблем са отоцима, а овако ситуацију држи под контролом

Породила се и одмах смршала 25 килограма: Водитељка имала проблем са отоцима, а овако ситуацију држи под контролом

Блиц 12.01.2025
Водитељка Јована Јоксимовић на свет је донела троје деце, а одмах након тога је смршала 25 килограма. Наиме, Јована је раније испричала да је имала проблем килажом и да није водила рачуна о томе колико слаткиша једе, па је све… »
"Била сам пуна воде и огроман стомак" Јована Јоксимовић смршала чак 25 КГ, а једног се никако не одриче!

"Била сам пуна воде и огроман стомак" Јована Јоксимовић смршала чак 25 КГ, а једног се никако не одриче!

Курир 12.01.2025
Водитељка Јована Јоксимовић важи за једну од најлепших, али и најзгоднијих водитељки на домаћој јавној сцени. Иако се чак три пута порађала она и даље има линију којом може да се похвали. Јована је својевремено открила да се у… »
"Имам и ја целулит, Филип ме опомене, трудим се да решим тај проблем": Овако је Александра Пријовић смршала 23 килограма - За…

"Имам и ја целулит, Филип ме опомене, трудим се да решим тај проблем": Овако је Александра Пријовић смршала 23 килограма - За…

Блиц 12.01.2025
Александра Пријовић важи за једну од најзгоднијих певачица на домаћој јавној сцени и изгледа никад боље. Међутим, Александра је након порођаја кубурила са вишком килограма, а уз редуковану исхрану је успела да линију доведе до… »
"Имам и ја целулит, Филип ме опомене": Александра Пријовић се "истопила" за 3 месеца, смршала 23 килограма

"Имам и ја целулит, Филип ме опомене": Александра Пријовић се "истопила" за 3 месеца, смршала 23 килограма

Мондо 12.01.2025
Александра Пријовић открила да, иако је сада мршава, "мучи муку" као и све друге жене. Певачица Александра Пријовић, која је недавно завршила турнеју "Од истока до запада" у београдској Арени, открила је рање да се у трудноћи… »

Вести дана »