Povezane vesti
"Uzimam sve što je pored kontejnera, nije me sramota" Naša pevačica (71) skuplja sve što nađe, živi od kirije, a evo šta…
Kurir pre 1 sat
Pevačica Nada Topčagić otkrila je da sve što nađe pored kontejnera ponese kući. Naime, kako je ispričala Nada Topčagić sve što nađe na ulici ponese i čuva u svom podrumu. - Sve sama radim po kući, pomaže mi Zlatko naravno, ali volim da… »
Naša pevačica priznala da sakuplja sve što nađe pored kontejnera: „Ne bih mogla da živim od penzije“
Nova pre 1 sat
Pevačica Nada Topčagić šokirala je priznanjem da često pokupi neke stvari koje vidi pored kontejnera. Nada Topčagić je priznala od čega žive ona i njen suprug, s obzirom na to da više ne nastupa tako često kao nekada. Naime, kako je ispričala… »
Naša pevačica (71) skuplja sve što nađe pored kontejnera: "Ne bih mogla da živim samo od penzije"
Blic pre 3 sata
Nada Topčagić otkrila je da sve što nađe pored kontejnera ponese kući. Pevačica je i priznala od čega žive ona i njen suprug, s obzirom na to da više ne nastupa tako često kao nekada. Naime, kako je ispričala Nada Topčagić sve što nađe na… »
"Uzimam šta nađem pored kontejnera, nije me sramota": Pevačica živi od kirije, a skuplja drva kad nađe na ulici
Mondo pre 4 sati
Pevačica Nada Topčagić otkrila kako zarađuje pored primarnog zanimanja. Pevačica Nada Topčagić otkrila je da sve što nađe pored kontejnera ponese kući. Ona je u jednom intervjuu otkrila da pored nastupa, zarađuje i tako što uzima kiriju, ali i… »
Vesti dana »
Stižu nam ledeni dani, a ovde će biti 30 cm snega! Rhmz izdao upozorenje, popalio alarme, toplije tek od ovog dana! Šta nas čeka za Srpsku novu a šta u februaru
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
„Bitno je da imaš (u)stav!“: Protest studenata ispred Ustavnog suda danas u 16 časova
Pravda pre 2 satajoš 16 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, najmanje 16 mrtvih, nove evakuacije
BBC News pre 4 satijoš 17 povezanih
O’Brajen: Neće biti poremećaja u snabdevanju Srbjie naftom, uprkos sankcijama NIS-u
Nova ekonomija pre 2 satajoš 13 povezanih