Povezane vesti

„Vaskrsni ga, vrati mi ga...“ Tetki mučki ubijenih dečaka na Cetinju, Jovana i Vukana, bol kida dušu u paramparčad…

„Vaskrsni ga, vrati mi ga...“ Tetki mučki ubijenih dečaka na Cetinju, Jovana i Vukana, bol kida dušu u paramparčad…

Kurir pre 3 sata
Tetka dečaka Jovana i Vukana Vuletića, koji su ubijeni u masakru na Cetinju 1. januara ove godine u bezumnom zločinu koji je počinio Aco Martinović, koji je posle svađe u kafani usmrtio 11, osoba, a četiri ranio od kojih je jedna preminula posle… »
"Vrati mi: Ih...." Oglasila se tetka dečaka ubijenih na Cetinju, objavila potresnu fotografiju

"Vrati mi: Ih...." Oglasila se tetka dečaka ubijenih na Cetinju, objavila potresnu fotografiju

Blic pre 4 sati
Dečaci, Jovan i Vukan Vuletić, ubijeni su u masakru na Cetinju koji je počino Aco Martinović 1. januara, a sada se oglasila njihova tetka potresnom objavom na društvenoj mreži "TikTok". U pitanju je poznata pesma "Zora je", od Nede Ukraden. Uz pesmu… »
"Vrati mi ga...": Tetka dečaka Jovana i Vukana ubijenih na Cetinju objavila potresne reči na društvenim mrežama

"Vrati mi ga...": Tetka dečaka Jovana i Vukana ubijenih na Cetinju objavila potresne reči na društvenim mrežama

Mondo pre 7 sati
Oglasila se tetka dečaka ubijenih u masakru na Cetinju. Tetka dečaka Jovana i Vukana Vuletića, koji su ubijeni u masakru na Cetinju 1. januara ove godine u bezumnom zločinu koji je počinio Aco Martinović, koji je posle svađe u kafani, usmrtio 12… »

Vesti dana »