Povezane vesti
Novak: Kritikovali su me iz Srbije jer navijam za Hrvatsku
Vesti online 12.01.2025
Intervju Novaka Đokovića američkom magazinu “GQ” izazvao je veliku pažnju javnosti. Najbolji teniser u istoriji je govorio o mnogim temama, a posebno je bio zanimljiv deo u kome je pričao o svom odnosu prema bivšim jugoslovenskim republikama. Novak je… »
Novak: Kritikovali su me iz Vlade Srbije jer navijam za Hrvatsku
Sport klub 12.01.2025
Intervju Novaka Đokovića američkom magazinu GQ izazvao je veliku pažnju javnosti. Najbolji teniser u istoriji je govorio o mnogim temama, a posebno je bio zanimljiv deo u kome je pričao o svom odnosu prema bivšim jugoslovenskim republikama. Novak je… »
Đoković: U mojoj zemlji su me i neki od najviših državnih zvaničnika osuđivali jer sam navijao za Hrvatsku
Danas 12.01.2025
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, otkrio je u intervjuu za američki „GQ“ da se suočio sa kritikama zato što je navijao za Hrvatsku tokom Mundijala u Rusiji 2018. godine. – Uvek sam bio pacifista u svom pristupu i ponašanju prema svim ljudima i… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 43 povezane
Marta Kos zbog Mladića odložila planiranu posetu Srbiji, Vučić poručio da je odluka evropske komesarke "očekivana"
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 40 povezanih
„Za dve godine uloženo 0 dinara za suzbijanje ambrozije“: Sagovornice Mašine o prevenciji alergena
Mašina pre 4 satijoš 6 povezanih
Politikolog o direktoru Jovine: Partijski birokrata koji najbolje đake i profesore "uči" šta su Ustav i zakon
N1 Info pre 34 minutajoš 15 povezanih