Повезане вести
Саво Манојловић: Уставни суд својим одлукама учествује у бројним кршењима Устава
Нова 12.01.2025
Лидер Покрета "Крени - промени" Саво Манојловић изјавио је да Уставни суд својим одлукама и сам учествује у бројним кршењима Устава Србије и да се од 2012. године не може наћи ниједна озбиљнија одлука Уставног суда којом се… »
Саво Манојловић: Судије Уставног суда саучесници у кршењу Устава Србије
Данас 12.01.2025
Лидер Покрета „Крени – Промени“ Саво Манојловић је изјавио да Уставни суд својим одлукама и сам учествује у бројним кршењима Устава Србије и да се од 2012. године не може наћи ниједна озбиљнија одлука Уставног суда којом се… »
Манојловић о седам скандалозних одлука Уставног суда: Пензије, Косово, литијум...
Радио 021 12.01.2025
Лидер Покрета "Крени-промени" Саво Манојловић је изјавио да Уставни суд својим одлукама и сам учествује у бројним кршењима Устава Србије. Како је рекао, од 2012. године не може се наћи ниједна озбиљнија одлука Уставног суда… »
Нови магазин 12.01.2025
Лидер Покрета "Крени - Промени" Саво Манојловић је изјавио да Уставни суд својим одлукама и сам учествује у бројним кршењима Устава Србије и да се од 2012. године не може наћи ниједна озбиљнија одлука Уставног суда којом се… »
Бета 12.01.2025
Лидер Покрета "Крени - Промени" Саво Манојловић је изјавио да Уставни суд својим одлукама и сам учествује у бројним кршењима Устава Србије и да се од 2012. године не може наћи ниједна озбиљнија одлука Уставног суда којом се… »
Радио сто плус 12.01.2025
У ауторском тексту у којем је побројао, како каже, “седам скандалозних одлука Уставног суда”, навео је су и поред великог броја часних и стручних људи који раде у стручној служби Уставног суда, судије Уставног суда и раније… »
Манојловић: Уставни суд не штити Устав
Данас 11.01.2025
Лидер покрета Крени – Промени Саво Манојловић саопштио је данас да од 2012. године не постоји ниједна озбиљнија одлука Уставног суда којом се штитио Устав и истакао да су судије Уставног суда учествовале у бројним кршењима… »
Вести дана »
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 1 сатјош 17 повезаних