Povezane vesti

Savo Manojlović: Ustavni sud svojim odlukama učestvuje u brojnim kršenjima Ustava

Savo Manojlović: Ustavni sud svojim odlukama učestvuje u brojnim kršenjima Ustava

Nova pre 4 sati
Lider Pokreta "Kreni - promeni" Savo Manojlović izjavio je da Ustavni sud svojim odlukama i sam učestvuje u brojnim kršenjima Ustava Srbije i da se od 2012. godine ne može naći nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav. U… »
Savo Manojlović: Sudije Ustavnog suda saučesnici u kršenju Ustava Srbije

Danas pre 4 sati
Lider Pokreta „Kreni – Promeni“ Savo Manojlović je izjavio da Ustavni sud svojim odlukama i sam učestvuje u brojnim kršenjima Ustava Srbije i da se od 2012. godine ne može naći nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav. U… »

Danas pre 4 sati
Lider Pokreta „Kreni – Promeni“ Savo Manojlović je izjavio da Ustavni sud svojim odlukama i sam učestvuje u brojnim kršenjima Ustava Srbije i da se od 2012. godine ne može naći nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav. U… »
Manojlović o sedam skandaloznih odluka Ustavnog suda: Penzije, Kosovo, litijum...

Manojlović o sedam skandaloznih odluka Ustavnog suda: Penzije, Kosovo, litijum...

Radio 021 pre 4 sati
Lider Pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović je izjavio da Ustavni sud svojim odlukama i sam učestvuje u brojnim kršenjima Ustava Srbije. Kako je rekao, od 2012. godine ne može se naći nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav… »

Novi magazin pre 4 sati
Lider Pokreta "Kreni - Promeni" Savo Manojlović je izjavio da Ustavni sud svojim odlukama i sam učestvuje u brojnim kršenjima Ustava Srbije i da se od 2012. godine ne može naći nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav. U… »

Beta pre 5 sati
Lider Pokreta "Kreni - Promeni" Savo Manojlović je izjavio da Ustavni sud svojim odlukama i sam učestvuje u brojnim kršenjima Ustava Srbije i da se od 2012. godine ne može naći nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav. U… »

Radio sto plus pre 4 sati
U autorskom tekstu u kojem je pobrojao, kako kaže, “sedam skandaloznih odluka Ustavnog suda”, naveo je su i pored velikog broja časnih i stručnih ljudi koji rade u stručnoj službi Ustavnog suda, sudije Ustavnog suda i ranije donosile… »
Manojlović: Ustavni sud ne štiti Ustav

Manojlović: Ustavni sud ne štiti Ustav

Danas pre 18 sati
Lider pokreta Kreni – Promeni Savo Manojlović saopštio je danas da od 2012. godine ne postoji nijedna ozbiljnija odluka Ustavnog suda kojom se štitio Ustav i istakao da su sudije Ustavnog suda učestvovale u brojnim kršenjima Ustava Srbije… »

Vesti dana »