Povezane vesti
Broj povređenih u sudaru tramvaja u Strazburu porastao na 68
Euronews 12.01.2025
U sudaru dva tramvaja u tunelu nedaleko od železničke stanice u Strazburu koji se dogodio u subotu povređeno je 68 osoba, saopštile su danas gradske vlasti. Nesreća se dogodila juče nešto pre 16.00 časova, preneo je portal Sudest. Tramvaj, koji je zbog… »
Zvanični bilans nesreće u Strazburu: U sudaru tramvaja povređeno 68 osoba
N1 Info 12.01.2025
U sudaru dva tramvaja u podzemnom tunelu u Strazburu, u Francuskoj, povređeno je 68 osoba, saopšten je danas konačni zvanični bilans nesreće. Tramvaj, koji se zbog gužve zaustavio pred stanicom, iz nepoznatog razloga je krenuo unazad i sudario se sa… »
Stigli zvanični podaci o sudaru dva tramvaja u Strazburu: Povređeno 68 osoba
Nova 12.01.2025
U sudaru dva tramvaja u podzemnom tunelu u Strazburu, u Francuskoj, povređeno je 68 osoba, saopšten je danas konačni zvanični bilans nesreće. Tramvaj, koji se zbog gužve zaustavio pred stanicom, iz nepoznatog razloga je krenuo unazad i sudario se sa… »
Sudar dva tramvaja u Strazburu, povređeno 68 osoba
Novi magazin 12.01.2025
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 3 satajoš 9 povezanih
Studenti u blokadi zahvalili se Nišlijama što na dočeku biciklista nisu nasele na provokacije naprednjaka
Medijska kutija pre 3 minutajoš 1 povezana
Danas prava jesen: Evo gde će biti obilnih padavina, a otkrivamo gde se očekuje i sneg
Telegraf pre 23 minutajoš 4 povezane
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju zbog Krstovdanskog vašara: Evo kako će funkcionisati gradski prevoz u Obrenovcu
Kurir pre 39 minutajoš 1 povezana