Povezane vesti
Predsednik Vučić saopštio odličnu vest! Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, neće biti obustave…
Kurir 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti obustave gasa za Srbiju… »
Bez obustave gasa iz Azerbejdžana za Srbiju, izjavio Vučić
Slobodna Evropa 12.01.2025
Najavljene obustave isporuka gasa iz Azerbejdžana za Srbiju neće biti, saopštio je 12. januara predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Objavio je da je iz Azerbejdžana obavešten da se to neće dogoditi, iako je dan ranije to najavio. „Upravo su me obavestili… »
Vučić: Iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa za Srbiju; Nastavak isporuke 15. januara
RTV 12.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom… »
Azerbejdžan ipak ne obustavlja isporuku gasa Srbiji
Nova ekonomija 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana obavešten da ipak neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na… »
Vučić: Iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa za Srbiju
RTS 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili da, bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti obustave… »
Vučić: Azerbejdžan ipak neće obustaviti isporuku gasa Srbiji
Vreme 12.01.2025
Iako su ranije najavljeni problemi sa isporukom gasa, predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je Azerbejdžan odlučio da nastavi isporuku Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana obavešten da… »
Neće biti obustave gasa: Kako je Vučić jučerašnji blam predstavio kao „veliku pobedu“
Nedeljnik 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana danas obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na… »
Azerbejdžanski portal: Gas uskoro stiže u Srbiju, netačno da će popravka trajati dva meseca
Danas 12.01.2025
Azerbejdžanski portal AnewZ objavio je danas, pozivajući se na pouzdane izvore iz azerbejdžanske vlade, da će dotok gasa Srbiji biti obnovljen veoma brzo i da su netačne informacije o dvomesečnoj obustavi gasa zbog tehničkog problema na platformi Šah… »
Vučić: Ipak nema prekida isporuke gasa iz Azerbejdžana
Radio sto plus 12.01.2025
“Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti obustave gasa za Srbiju. Beskrajno hvala Azerbejdžanu i predsedniku Ilhamu Alijevu, koga sa velikim nestrpljenjem… »
"Neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana": Oglasio se Aleksandar Vučić na mrežama i saopštio dobre vesti
Mondo 12.01.2025
Aleksandar Vučić je saopštio da neće biti obustave gasa za Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne… »
Vučić: Ipak nema prekida isporuke gasa iz Azerbejdžana
Novi magazin 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži "X" da je iz Azerbejdžana danas obavešten da ipak neće biti obustave isporuke gasa za Srbiju, kako je juče najavio. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez… »
Predsednik na mreži X: Nema obustave gasa iz Azerbejdžana
In medija 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Iks nalogu da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. Za manje od 24 sata predsednik Srbije Aleksandar Vučić od apsolutne zabrinutosti do euforije izveštava o situaciji sa isporukom gasa iz… »
Vučić: Azerbejdžan ipak neće obustaviti isporuku gasa Srbiji
N1 Info 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži "X" da je iz Azerbejdžana danas obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na… »
"Neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana": Vučić: Beskrajno hvala našoj braći i prijateljima, predsednika Alijeva nestrpljivo…
Blic 12.01.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Iks nalogu da, ipak, neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana. - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom… »
Vučić: Upravo su me obavestili, neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana
Euronews 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Iks nalogu da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti… »
RTK 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti… »
Vučić: Ipak neće biti obustave azerbejdžanskog gasa
Pravda 12.01.2025
Predsednik Srbije zahvalio se Azerbejdžanu i njihovom predsedniku Ilhamu Alijevu za kojeg je naveo da ga uskoro očekuje u Beogradu. Najavljene obustave isporuke gasa iz Azerbejdžana Srbiji zbog tehničkih problema, ipak neće biti, naveo je predsednik… »
Vesti online 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. “Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti… »
Vučić: Neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana
NIN 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti… »
Vučić: Ipak neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana, sad me obavestila naša braća
Radio 021 12.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. Vučić je to saopštio na mreži X. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili da bez obzira na objektivne probleme… »
Oglasio se Vučić nakon poruke iz Azerbejdžana: Evo šta će biti sa gasom koji nam stiže iz te zemlje
Telegraf 12.01.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom… »
Vučič objavio najvažniju vest: Naša braća iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa
Telegraf 12.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo je saopštio veoma važne i dobre vesti u vezi s isporukama gasa koji ide ka Srbiji: - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Beta pre 1 satjoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Žakelj optimista: „Siguran sam da ćemo biti bolji, da ćemo uči u meč sa više samopouzdanja“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Preminuo legendarni frontmen američke rok grupe „Bič bojs“ Brajan Vilson
Danas pre 5 satijoš 1 povezana