Повезане вести
Председник Вучић саопштио одличну вест! Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, неће бити обуставе…
Курир 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић саопштио је да неће бити обуставе гаса из Азербејџана. - Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме изазване вишом силом, неће бити… »

Без обуставе гаса из Азербејџана за Србију, изјавио Вучић
Слободна Европа 12.01.2025
Најављене обуставе испорука гаса из Азербејџана за Србију неће бити, саопштио је 12. јануара председник Србије Александар Вучић. Објавио је да је из Азербејџана обавештен да се то неће догодити, иако је дан раније то најавио… »

Вучић: Из Азербејџана су ме обавестили да неће бити обуставе гаса за Србију; Наставак испоруке 15. јануара
РТВ 12.01.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме… »

Азербејџан ипак не обуставља испоруку гаса Србији
Нова економија 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на друштвеној мрежи „КС“ да је из Азербејџана обавештен да ипак неће бити обуставе гаса за Србију, како је у суботу најавио. „Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме… »

Вучић: Из Азербејџана су ме обавестили да неће бити обуставе гаса за Србију
РТС 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили да, без обзира на објективне проблеме изазване вишом… »

Вучић: Азербејџан ипак неће обуставити испоруку гаса Србији
Време 12.01.2025
Иако су раније најављени проблеми са испоруком гаса, председник Александар Вучић саопштио је да је Азербејџан одлучио да настави испоруку Србији. Председник Србије Александар Вучић објавио је на друштвеној мрежи „КС“ да је из… »

Неће бити обуставе гаса: Како је Вучић јучерашњи блам представио као „велику победу“
Недељник 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на друштвеној мрежи „КС“ да је из Азербејџана данас обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију, како је у суботу најавио. „Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме… »

Азербејџански портал: Гас ускоро стиже у Србију, нетачно да ће поправка трајати два месеца
Данас 12.01.2025
Азербејџански портал АневЗ објавио је данас, позивајући се на поуздане изворе из азербејџанске владе, да ће доток гаса Србији бити обновљен веома брзо и да су нетачне информације о двомесечној обустави гаса због техничког… »

Вучић: Ипак нема прекида испоруке гаса из Азербејџана
Радио сто плус 12.01.2025
“Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме изазване вишом силом, неће бити обуставе гаса за Србију. Бескрајно хвала Азербејџану и председнику Илхаму Алијеву, кога са… »

"Неће бити обуставе гаса за Србију из Азербејџана": Огласио се Александар Вучић на мрежама и саопштио добре вести
Мондо 12.01.2025
Александар Вучић је саопштио да неће бити обуставе гаса за Србију. Председник Србије Александар Вучић саопштио је да неће бити обуставе гаса из Азербејџана. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да… »

Вучић: Ипак нема прекида испоруке гаса из Азербејџана
Нови магазин 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на друштвеној мрежи "КС" да је из Азербејџана данас обавештен да ипак неће бити обуставе испоруке гаса за Србију, како је јуче најавио. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо… »

Председник на мрежи КС: Нема обуставе гаса из Азербејџана
Ин медија 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом званичном Икс налогу да неће бити обуставе гаса из Азербејџана. За мање од 24 сата председник Србије Александар Вучић од апсолутне забринутости до еуфорије извештава о… »

Вучић: Азербејџан ипак неће обуставити испоруку гаса Србији
Н1 Инфо 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на друштвеној мрежи "КС" да је из Азербејџана данас обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију, како је у суботу најавио. „Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме… »

"Неће бити обуставе гаса из Азербејџана": Вучић: Бескрајно хвала нашој браћи и пријатељима, председника Алијева нестрпљиво…
Блиц 12.01.2025
Председник Александар Вучић објавио је на свом званичном Икс налогу да, ипак, неће бити обуставе гаса за Србију из Азербејџана. - Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне… »

Вучић: Управо су ме обавестили, неће бити обуставе гаса за Србију из Азербејџана
Еуроневс 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом званичном Икс налогу да неће бити обуставе гаса из Азербејџана. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме… »

РТК 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. „Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме изазване… »

Вучић: Ипак неће бити обуставе азербејџанског гаса
Правда 12.01.2025
Председник Србије захвалио се Азербејџану и њиховом председнику Илхаму Алијеву за којег је навео да га ускоро очекује у Београду. Најављене обуставе испоруке гаса из Азербејџана Србији због техничких проблема, ипак неће бити… »

Вести онлине 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. “Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме изазване… »

Вучић: Неће бити обуставе гаса за Србију из Азербејџана
НИН 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне проблеме изазване… »

Вучић: Ипак неће бити обуставе гаса из Азербејџана, сад ме обавестила наша браћа
Радио 021 12.01.2025
Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. Вучић је то саопштио на мрежи КС. "Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили да без обзира… »

Огласио се Вучић након поруке из Азербејџана: Ево шта ће бити са гасом који нам стиже из те земље
Телеграф 12.01.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је из Бакуа обавештен да неће бити обуставе гаса за Србију. - Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на објективне… »

Вучич објавио најважнију вест: Наша браћа из Азербејџана су ме обавестили да неће бити обуставе гаса
Телеграф 12.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић управо је саопштио веома важне и добре вести у вези с испорукама гаса који иде ка Србији: - Наша браћа и пријатељи из Азербејџана управо су ме обавестили, да без обзира на… »

Вести дана »
ВИДЕО „Рекли су ми да то не радим“: О Јокићу и управи испливао прљави веш, бивши МВП открио како су га отерали из Денвера
Нова пре 11 минутајош 44 повезане
Испред Скупштине мирно, нема блокаде саобраћаја, Дијана Хрка наставља штрајк глађу
НИН пре 15 минутајош 19 повезаних
Посланици данас започињу расправу о Закону о бирачком списку и лекс специјалису за Генералштаб
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних
Стиже захлађење: Хладно јутро, облаци и сунчани интервали широм Србије
Глас југа пре 1 сатјош 15 повезаних
Умро радник који је више од 11 сати био под рушевинама Контијеве куле у Риму
Данас пре 36 минутајош 14 повезаних