Povezane vesti
Predsednik Vučić saopštio odličnu vest! Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, neće biti…
Kurir pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti obustave gasa za… »
Vučić: Iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa za Srbiju; Nastavak isporuke 15. januara
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom… »
Azerbejdžan ipak ne obustavlja isporuku gasa Srbiji
Nova ekonomija pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana obavešten da ipak neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da… »
Vučić: Iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa za Srbiju
RTS pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili da, bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti… »
Vučić: Azerbejdžan ipak neće obustaviti isporuku gasa Srbiji
Vreme pre 4 sati
Iako su ranije najavljeni problemi sa isporukom gasa, predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je Azerbejdžan odlučio da nastavi isporuku Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana… »
Bez obustave gasa za Srbiju, javio Azerbejdžan
Slobodna Evropa pre 4 sati
Najavljene obustave isporuka gasa iz Azerbejdžana za Srbiju neće biti, saopštio je 12. januara predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Objavio je da je iz Azerbejdžana obavešten da se to neće dogoditi, iako je dan ranije to najavio. „Upravo su me… »
Neće biti obustave gasa: Kako je Vučić jučerašnji blam predstavio kao „veliku pobedu“
Nedeljnik pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana danas obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili… »
Azerbejdžanski portal: Gas uskoro stiže u Srbiju, netačno da će popravka trajati dva meseca
Danas pre 6 sati
Azerbejdžanski portal AnewZ objavio je danas, pozivajući se na pouzdane izvore iz azerbejdžanske vlade, da će dotok gasa Srbiji biti obnovljen veoma brzo i da su netačne informacije o dvomesečnoj obustavi gasa zbog tehničkog problema na platformi… »
Vučić: Ipak nema prekida isporuke gasa iz Azerbejdžana
Radio sto plus pre 5 sati
“Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće biti obustave gasa za Srbiju. Beskrajno hvala Azerbejdžanu i predsedniku Ilhamu Alijevu, koga sa velikim… »
Predsednik na mreži X: Nema obustave gasa iz Azerbejdžana
In medija pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Iks nalogu da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. Za manje od 24 sata predsednik Srbije Aleksandar Vučić od apsolutne zabrinutosti do euforije izveštava o situaciji sa isporukom… »
Vučić: Ipak nema prekida isporuke gasa iz Azerbejdžana
Novi magazin pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži "X" da je iz Azerbejdžana danas obavešten da ipak neće biti obustave isporuke gasa za Srbiju, kako je juče najavio. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me… »
"Neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana": Oglasio se Aleksandar Vučić na mrežama i saopštio dobre vesti
Mondo pre 5 sati
Aleksandar Vučić je saopštio da neće biti obustave gasa za Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na… »
Insajder pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. 'Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće… »
N1 Info pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži "X" da je iz Azerbejdžana danas obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da… »
Vučić: Upravo su me obavestili, neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana
Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Iks nalogu da neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom… »
"Neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana": Vučić: Beskrajno hvala našoj braći i prijateljima, predsednika Alijeva…
Blic pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom zvaničnom Iks nalogu da, ipak, neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana. - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane… »
RTK pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom… »
Nedeljnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana danas obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju, kako je u subotu najavio. „Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili… »
Vreme pre 6 sati
Iako su ranije najavljeni problemi sa isporukom gasa, predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da je Azerbejdžan odlučio da nastavi isporuku Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na društvenoj mreži „X“ da je iz Azerbejdžana… »
Vesti online pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. “Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom… »
Vučić: Ipak neće biti obustave azerbejdžanskog gasa
Pravda pre 6 sati
Predsednik Srbije zahvalio se Azerbejdžanu i njihovom predsedniku Ilhamu Alijevu za kojeg je naveo da ga uskoro očekuje u Beogradu. Najavljene obustave isporuke gasa iz Azerbejdžana Srbiji zbog tehničkih problema, ipak neće biti, naveo je predsednik… »
Vučić: Neće biti obustave gasa za Srbiju iz Azerbejdžana
NIN pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane višom silom, neće… »
Vučić: Ipak neće biti obustave gasa iz Azerbejdžana, sad me obavestila naša braća
Radio 021 pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. Vučić je to saopštio na mreži X. "Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili da bez obzira na objektivne… »
Vučič objavio najvažniju vest: Naša braća iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upravo je saopštio veoma važne i dobre vesti u vezi s isporukama gasa koji ide ka Srbiji: - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme… »
Oglasio se Vučić nakon poruke iz Azerbejdžana: Evo šta će biti sa gasom koji nam stiže iz te zemlje
Telegraf pre 6 sati
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je iz Bakua obavešten da neće biti obustave gasa za Srbiju. - Naša braća i prijatelji iz Azerbejdžana upravo su me obavestili, da bez obzira na objektivne probleme izazvane… »
Vesti dana »
Čudo! Sneg pao na Jadranskom moru: Zabeleo se najjužniji crnogorski grad, stižu neverovatni snimci
Telegraf pre 6 satijoš 21 povezana
Raste broj žrtava u Kaliforniji: Samo 15 odsto požara lokalizovano, vatra i dalje bukti zbog jednog faktora
Blic pre 3 satajoš 24 povezane