Povezane vesti

Marko Živković se javio sa priprema:“Partizan je Partizan i želimo da obradujemo naše navijače trofejem na kraju…

Marko Živković se javio sa priprema:“Partizan je Partizan i želimo da obradujemo naše navijače trofejem na kraju…

Hot sport pre 2 sata
„Partizanu je trofej uvek cilj, možda je realnije govoriti o Kupu ove sezone“ Fudbaler Partizana, Marko Živković, istakao je ambicije svog tima za nastavak sezone, naglasivši da je cilj da se do kraja svake utakmice izađe kao pobednik… »
​''Partizanu je trofej uvek cilj, možda je realnije govoriti o Kupu ove sezone''

​''Partizanu je trofej uvek cilj, možda je realnije govoriti o Kupu ove sezone''

Sportske.net pre 2 sata
Partizanova ekspedicija pod vođstvom novog šefa struke Srđana Blagojevića nalazi se od pre par dana u Antaliji, na pripremama za drugi deo sezone, a konkurenciju u ekipi pojačao je i oporavljeni desni bek Marko Živković. On će pokušati da se… »
Živković: "Vreme je da se trofej vrati u Humsku"

Živković: "Vreme je da se trofej vrati u Humsku"

B92 pre 2 sata
Fudbaler Partizana Marko Živković izjavio je da je cilj igrača "crno-belih" da pobede na svim utakmicama do kraja sezone. Živković (30) se trenutno sa Partizanom nalazi u Turskoj na pripremama za nastavak sezone u domaćem šampionatu. Iskusni… »
Doživeo tešku povredu, sad se vraća da pomogne Partizanu

Doživeo tešku povredu, sad se vraća da pomogne Partizanu

Nova pre 3 sata
Marko Živković, desni bek Partizana, vratio je se u trenažni proces, a u narednim nedeljama će pokušati da se adaptira kako bi, posle povrede, ponovo bio na raspolaganju crno-belima. „Bio je to veoma težak period za mene. Prva pomisao nakon… »
Živković: Realniji cilj je Kup ove sezone

Živković: Realniji cilj je Kup ove sezone

Radio sto plus pre 4 sati
“Bio je to veoma težak period za mene. Prva pomisao nakon povrede, da ću morati da pauziram šest meseci, napravila mi je problem u glavi. Ipak, kada je počeo oporavak, sve je krenulo mnogo brže i lakše i evo me sada ponovo na terenu. Biće mi… »
Živković: Teško je kada ne možeš da pomogneš, a vreme je da se trofej vrati u Humsku (video)

Živković: Teško je kada ne možeš da pomogneš, a vreme je da se trofej vrati u Humsku (video)

Sportski žurnal pre 4 sati
Prvotimac Partizana se uspešno oporavlja i već je počeo sa treninzima. Prvotimac crno-belih Marko Živković, skoro šest meseci posle teške povrede prednjeg ukrštenog ligamenta, ponovo je u trenažnom procesu. - Bio je to veoma težak period za… »
"Cilj je da pobedimo sve mečeve do kraja": Partizan dobio pojačanje iz svojih redova, povratak posle 6 meseci

"Cilj je da pobedimo sve mečeve do kraja": Partizan dobio pojačanje iz svojih redova, povratak posle 6 meseci

Mondo pre 4 sati
Marko Živković oporavio se od povrede i vraća se na teren posle duže pauze. Partizan je dobio pojačanje iz svojih redova. Marko Živković se vraća na teren posle šest meseci i dugog oporavka od teške povrede prednjeg ukrštenog ligamenta. Dobra… »
Marko Živković: Vreme je da se trofej vrati u Humsku

Marko Živković: Vreme je da se trofej vrati u Humsku

Politika pre 6 sati
ANTALIJA – Fudbaler Partizana Marko Živković izjavio je danas da je cilj igrača „crno-belih“ da pobede na svim utakmicama do kraja sezone. Živković (30) se trenutno sa Partizanom nalazi u Turskoj na pripremama za nastavak sezone u domaćem… »
Da se Partizan pita za sve

Da se Partizan pita za sve

Sportski žurnal pre 10 sati
Srđan Blagojević, šef stručnog štaba crno-belih, otkrio glavni cilj priprema, očekuje dominantniji tim na proleće. Težak posao je pred novim trenerom Partizana – Srđanom Blagojevićem. Pre svega će imati samo dve nedelje da svojim izabranicima… »

Vesti dana »